Demet Akalın’ın eşi rehin alındı… “Cumhurbaşkanının berberiymiş”

Karbulut

Member
Ünlü müzikçi Demet Akalın, toplumsal medya hesabından paylaştığı kıssalarda eşi için yardım istedi. Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla hengame eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine müsaade verilmediğini tabir eden Akalın, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu görüntüyü atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” dedi.

TOPLUMSAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

Mevzu ile alakalı Instagram öyküsü paylaşan Akalın, “Şu an İzmir Havaalanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Hirağan’da yan tarafla hengame olmuş ve Okan Kurt’u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu görüntüyü atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? bu biçimde bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan’. Nasıl oluyor bu işler?” dedi.

“ADAMIN CAN GÜVENLİĞİ YOK, BEN DE GİDECEĞİM BAYAN BAŞIMA”

Diğer bir öyküsünde ise Akalın “Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım Hirağan’a, ben yoldayım. Ben de gideceğim bayan başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar bakılırsaceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine müsaade vermiyorlar” tabirlerini kullandı.

OKAN KURT: CUMHURBAŞKANININ BERBERİYMİŞ

Okan Kurt karakol çıkışında yaptığı açıklamada “Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş” dedi.

Kurt, olayın yan dükkanın itirazları ve tehditleri üzerine çıkan tartışma kararında yaşandığını anlattı.