Değerli Düzeyleri Bilen Analist: Bu Altcoin’den Biraz Sattım!

İsmail

New member
Ünlü kripto para analisti Smart Contracter, yeni Bitcoin ve altcoin iddialarını paylaştı. Smart Contracter, Ethereum için potansiyel düzeyleri özetlerken Bitcoin’in toparlanmaya hazırlandığını söylüyor.

Smart Contracter: Bitcoin yakında bu düzeylere sıçrayacak!

Başarılı analist Smart Contracter, 193.300 Twitter takipçisine Bitcoin‘de düzeltmenin neredeyse bittiğine dair işaretler olduğunu söylüyor. Smart Contracter bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

çabucak hemen bir geri dönüş belirtisi yok, fakat bence son kapitülasyon hacmimize ulaştık ve bence BTC, en makus durum senaryosu olarak yakında 63.000 dolara kadar kuvvetli bir sıçrama yapacak. Açıkçası, en âlâ durum senaryosu tüm vakit içinderın en yüksek düzeyi.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Smart Contracter: Bu altcoin varlıklarımı biraz sattım! Düşüşü değerlendireceğim

Smart Contracter, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan ve piyasa iştirakçilerinin psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini kestirim eden bir teknik tahlil kısmı olan Elliott Wave uzmanıdır. Analistin grafiğine nazaran, Bitcoin beş dalgalı bir düzeltme hareketini tamamladı ve artık öbür ayağı ateşlemeye hazır.

Ethereum’a bakıldığında Smart Contracter, ETH’nin sıçramaya başlayabileceği seviyeleri özetlerken, popüler altcoin projesinde düzeltmenin devam etmesini beklediğini söylüyor. Smart Contracter mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

En azından orta vadede burada ETH hakkında biraz kaygılıyım. Bir argüman, 4 saatlik grafikte beş dalgalı bir düşüşün akabinde 0,618 Fibo düzeyine kadar bir ABC yaptık. Ben burada biraz sattım ve 3.600-3.800 dolar içindeki rastgele bir kapitülasyonu bir daha değerlendireceğim. Yanılıyor olabilirim fakat üzgün olmaktansa inançta olmayı tercih ederim.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

İşte Smart Contracter’ın başarılı BTC ve altcoin iddiaları

Kriptokoin.com
olarak daha evvel bildirdiğimiz üzere, Smart Contracter Bitcoin’de 3.200 dolar, 2020 rallisi, 2020’nin büyük Bitcoin çöküşü ve daha fazlasını bildi. Ayrıca analist, geçtiğimiz birkaç ay ortasında daha kısa vadeli fiyat hareketleri de gerçek öngördü. Smart Contracter, geçtiğimiz periyotlarda Bitcoin’in birikim aralığını bulup 23.000 dolara gerçek geri çekilirken genel bir altcoin piyasası düzeltmesini zorlayacağını belirtti.

Usta analist bu varsayımında de haklı çıktı ve altcoin kanamasını evvelde haber verdi. Şubat’ın ikinci haftasında bir altcoin erimesi beklediğini belirten analist, bu varsayımında de haklı çıktı. Ayrıyeten analist, Mart’ın son günlerinde Ethereum’un yaklaşık 1.600 dolara düşeceğini de yanlışsız bir biçimde öngördü. Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un Eylül 2021’deki son geri çekilmesini doğru bir biçimde tahmin etti. Bu niçinle yatırımcılar, analistin kestirimlerini yakından izliyor.