Coinbase’e Yeni Bir Altcoin Geldi! Fiyatı Sert Yükseldi

İsmail

New member
Bir oyun tokenı olarak tasarlanan bir altcoin olan Adventure Gold (AGLD), Coinbase Pro’nun listeleme açıklamasının akabinde 2.66 dolardan 4.19 dolar düzeylerine kadar çıkarak yaklaşık yüzde 60 oranında paha kazandı. Akabinde yavaşça bir geri çekilme yaşadı.

Coinbase, yeni bir altcoin listelediğini duyurdu

Bir blog gönderisinde Coinbase, 20 Eylül Pazartesi gününden itibaren token sahiplerinin AGLD tokenlarını Salı günü alım satım başlamadan evvel yatırmaya başlayabileceklerini belirtti. Gelişmeyi takiben AGLD; genel kripto para piyasası Pazartesi günü kırmızıya döndükten daha sonra yeşilde süreç bakılırsan tokenlar içinde yer alıyor. Token, son yedi gün ortasında yüzde 97’nin üzerinde bir artış gösterdi ve yazım sırasında 4.21 dolardan süreç görüyor.

ADGL 7 günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Coinbase, alım satım süreçlerinin AGLD-USD ve AGLD-USDT çiftlerinde yapılabileceğini ve sipariş defterlerinin sırf post, sadece limit ve tam alım satım olmak üzere üç evrede başlatılacağını kaydetti.

Adventure Gold ekosistemindeki son gelişmeler

Adventure Gold tokenı, NFT’ler aracılığıyla oyunlara ve oyun oluşturmaya odaklanan yeni bir proje olan Loot’un piyasaya sürülmesinin akabinde yakın vakitte popülerlik kazandı. AGLD, Loot platformunda yönetişim için oylamaya imkan sağlamak üzere tasarlanmıştır. Token ayrıyeten oyun içi kredilerin potansiyel kullanım durumlarına sahiptir.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere analist Elliot Wainman, yakın bir vakitte, Loot’a dikkat çekmişti. Coinbase Pro, tokenı destekleyen en son yüksek profilli platform oldu. Bu ayın başlarında Crypto.com, AGLD’nin listelendiğini duyurdu ve kripto para 24 saat ortasında yüzde 700’ün üzerinde bir fiyat artışı kaydetti.