kunteper
Member
CHP Ankara Milletvekili, TBMM Ulusal Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komitesi Küme Sözcüsü ve Eğitim Sen Kurucu Genel Lideri Yıldırım Kaya’nın “Danıştayın verdiği bir karar var. Mülakatta artı 3 eksi 3 puan verebilirsiniz diyor. Bir puan aralığı belirliyor. KPSS’de aldığı puanla mülakatta verilecek puanın aralığını belirliyor” açıklaması başları karıştırdı.
Eğitim İş Merkez İdare Heyeti Üyesi Maksut Balmuk bu çıkışa itiraz etti. Balmuk, “halbuki ki 15 yılı aşkındır bu alanda yazan, öğretmenlerin, kamu çalışanlarının ve haksızlığa uğrayanların istekli bir biçimde sesi olmaya çalışan biri olarak bu biçimde bir Danıştay sonucuna rastlamış değilim. Ben mi kaçırdım diye araştırdım o da yok” tabirlerini kullandı.
Açıklamanın yanılgı olabileceğini belirten Maksut Balmuk, itirazını yineladı.
Eğitim İş Merkez İdare Heyeti Üyesi Maksut Balmuk bu çıkışa itiraz etti. Balmuk, “halbuki ki 15 yılı aşkındır bu alanda yazan, öğretmenlerin, kamu çalışanlarının ve haksızlığa uğrayanların istekli bir biçimde sesi olmaya çalışan biri olarak bu biçimde bir Danıştay sonucuna rastlamış değilim. Ben mi kaçırdım diye araştırdım o da yok” tabirlerini kullandı.
Açıklamanın yanılgı olabileceğini belirten Maksut Balmuk, itirazını yineladı.