CHP ABD Temsilcisi Özcan: Bundan daha sonra olacakları AKP hükümeti düşünsün

kunteper

Member
ANKARA– Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun FETÖ ile temaslı olduğu sav edilen Henry Barkey ile görüştüğünü öne sürdüğü CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan, açıklama yaptı.

CHP ABD temsilciliği olarak hazırladıkları, halka açık raporlarda bulunan ayrıntıları ‘gizli görüşmeymiş gibi’ sunan ve hakkında palavra haber yapanlara karşı hakkını Türk yargısı önünde arayacağını tabir eden Özcan “Fatih Tezcan 20 bin TL, Nedim Şener 7 bin 500 TL ve Aydınlık Gazetesi 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum oldular. Bildiğiniz üzere, toplam 32 bin 500 TL olan bu tazminatı memleketim Sivas Gemerek’te bulunan Yurter Özcan Ortaokulu’na bağışlıyorum. En azından bu itirafların bedeli, iyi bir iş için kullanılıyor ve bu troller tahminen de hayatlarında birinci sefer faydalı bir iş yapıyorlar” tabirlerine yer verdi.

‘BUNDAN daha sonra OLACAKLARI AKP HÜKÜMETİ DÜŞÜNSÜN’

Yaklaşık 9 yıldır sürdürdüğü ve kurucusu olduğu CHP ABD Temsilciliği nazaranvinde yaptığı tüm faaliyetleri ve genel merkezden aldığı tüm kaynakları 6 ayda bir ABD Adalet Bakanlığı’na raporladığını kaydeden Özcan, raporların linkini paylaşarak şu biçimde konuştu:

“Burada tüm raporlar mevcut. Tıpkı şeffaflığı her insanın göstermesi lazım. Ben saklı, gizli iş yapmam. Zımnî, gizli iş yapanları da seve seve ifşa ederim. Milyonlarca doları Amerika’da havaya savurup, daha sonrasında Türkiye’de farklı telden çalan AKP hükümeti düşünsün bundan daha sonra olacakları.” (DUVAR)