Cem Yılmaz’dan Kavala ve Demirtaş çıkışı… Gecenin polemiği

kunteper

Member
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir devir “Yetmez Fakat Evet” diyen isimlerden olan Rüstem Batum’un Youtube’daki yayınının konuğu olduğu.

“Rustem Batum Sohbetleri” isimli programda Rüstem Batum Cem Yılmaz’a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın durumuyla ilgili fikrini sordu.

Cem Yılmaz da bu soruya “Valla olan biteni kozmik standartlarda bir ülkede bu biçimde şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle karşılık verdi.

Yılmaz, Metin Akpınar üzere bir usta tiyatrocunun adliye koridorlarında tost yemek zorunda bırakılmasına tenkit getirdi.

PROGRAM POLEMİK YARATTI

Öte yandan Cem Yılmaz’ın Rüstem Batum’a konuşması toplumsal medyada polemik yarattı. Muharrir Enver Aysever “Liboş Rüstem ağabeyinle yeterli sohbet ettin umarım” diyerek reaksiyon gösterdi.

Cem Yılmaz da Aysever’e karşılık vererek, “Sizi ciddiyete davet edecektim vazgeçtim… Ne garip bi adam. Şu yazdığını 12 yaşında çocuk tenezzül edip yazmaz. Var sen de bu biçimde ol” dedi.

Bunun üzerine Enver Aysever, “Sevgili @CMYLMZ siz Türkiye’nin en tesirli ve ünlü bireyisiniz. Yetmez Lakin Evet diyen ve herkesi amaca koyan Rüstem Beyefendiye şayet haklı diyorsanız varsın o denli olsun. Vakit size de acı yaşatmaz umarım” sözlerini kullandı.

Cem Yılmaz da buna karşılık, “Ben Türkiye’nin en tesirli ve ünlü bireyi değilim Enver beyefendi. bayağı bir beşerim. Olağan beşere hasret kaldık. Ben bari olağan olayım. Rüstem beyefendiyle aranızda halledin bunları” dedi.

Aysever devamında ise “Tevazu göstermeyin, bu ülke fazlaca acı çekti. Sizin üzere kitleleri etkileyecek bireylerin her cümlesi kıymetli. Laiklik, cumhuriyet derken elimizde hiç bir şeyin kıymeti kalmadı. Takipçileriniz küfür etmeye başladı örneğin. Ben Ferhan Şensoy hayranı olarak, gülmecenin bedelini bilirim” karşılığını verdi.

Cem Yılmaz ise bu kelamlar karşısında, “Enver beyefendi ‘takipçileriniz’ bana küfrediyor da ne demek Allah aşkına? Benim hesabıma bi bakar mısınız 15.000.000 küsur takipçim var benim. Artık de takipçilerime size küfür etmelerini söylemiş olduğimi mi ima ediyorsunuz? Hay Allah’ım akşam vakti konutta otururken!” dedi.

ondan sonrasında ise Cem Yılmaz reaksiyon göstererek, “Yani özetlemek gerekirsesı hayat hayli sıkıntı. Eski bi meslektaş büyüğümüzle sohbet görüntüsü paylaşayım dedim… Beşerler hayli garip. kızılacak muhatabı bir türlü isabet ettiremiyor” diye yazdı.