Büyükşehir sevindirdi: "Özlem Başkana saz çalıp teşekkür edeceğim"

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Büyükşehir sevindirdi: "Özlem Başkana saz çalıp teşekkür edeceğim"
Hayatını sokak hayvanlarına adayan, sabit bir kazancı olmasa da eline geçen parayı sokak hayvanları için harcayan Karacasu'nun Ali Ekber Abisi, “Bana kedi köpeklerin babası diyorlar. Günlük 50 lira para geçer elime, 35 lirasını bunlara harcıyorum. Geri kalanıyla çay içiyorum. 20 lira ben koyuyorum, 30 lira da çevreden sponsor oluyorlar, bu hayvanlara bakıyorum. Arkadaşlar hayvanlara bakalım, çevremizi koruyalım. Başımıza musibetler gelmesin. Sokak hayvanlarını koruduk mu, çevremizi koruduk mu bize hiçbir şey olmaz” sözleriyle büyük ilgi çekmişti. HERKES MAMA GÖNDEREBİLİRAli Ekber Kurtoğlu’nun kedi ve köpekler için harcadığı çabaya Aydın Büyükşehir Belediyesi de kayıtsız kalmadı. Kedi ve köpekler için getirilen mamalar Ali Ekber Kurtoğlu’na Büyükşehir Karacasu Koordinatörü Selahattin Karakan ve AYBA personeli tarafından teslim edildi. Büyükşehir’in gönderdiği mamalar sebebiyle çok mutlu olan Kurtoğlu, “Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederim. Göndermiş olduğu kedi köpek mamalarını aldım. Onun sırtı hiçbir zaman yere gelmez. Kediler, köpekler onu her zaman ışınlayacaktır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Duymuş gazeteden. İltifatı için çok teşekkür ediyorum. İşlerinde, belediyede, başkanlıkta başarılar diliyorum. Sağ olsun, var olsun. Yazın işler açılınca ona saz çalacağım” dedi. Kurtoğlu, kedi ve köpekler için mama desteğine her zaman açık olduğunu ifade etti. VİDEOYU BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ24 Kasım’da, “Hayatını sokak canlarına adadı” başlığı ile haberleştirilen sosyal medya hesaplarından da kendisiyle yapılan röportaj paylaşılan Ali Ekber Kurtoğlu’nun söylediği sözler izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Koronayla mücadele edilen bugünlerde söylediği ders niteliğindeki sözler takdir topladı. Sokak hayvanlarıyla ilgili yaptıkları karşısında vatandaşlar, “Helal olsun” diye not düşerken, Karacasu’nun saf ve temiz kalpli abisi Ali Ekber Kurtoğlu alkış aldı. Sosyal medyadan yayımlanan video binlerce kişiye ulaşırken çok sayıda yorum aldı.

ALINTIDIR