BTP önderin Baş’tan Abdülhamid’in torununa: Dedelerinin kaçtıkları gemilerle mi geri dönecekler

kunteper

Member
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Lideri Hüseyin Baş, Düzgün Parti Genel Lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 2. Abdülhamid’e benzetmesinin akabinde “Evlad-ı Osmanlı olarak diyorum ki biz geriye dönersek siz meczuba dönersiniz” açıklaması yapan 2. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’na reaksiyon gösterdi.

Hüseyin Baş, “Neyle geriye dönecekler onu merak ediyorum. Dedelerinin kaçtıkları gemilerle mi?” dedi.

NE OLMUŞTU

Katıldığı bir canlı yayında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tenkitlerde bulunan UYGUN Parti önderi Meral Akşener, “Abdülhamid Han Osmanlı padişahı. O günün kaidelerinde oluşan demokrasi rüzgârlarının yansıması var. O hal karşısında bir davranış biçimi var. Hürriyet ve İtilaf da var İttihat ve Terakki Cemiyeti de var. Bu bir istibdat sistemine karşı, istibdat rejimine karşı tekleşmeye tek adamlığa gerçek giden bir sisteme karşı başkaldırıdır. Buranın öznesi şayet Abdülhamid ise bugünün öznesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onu söylemeye çalışıyorum” demişti.

2. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, toplumsal medya hesabından ÂLÂ Parti Genel Lideri Akşener’in kelamlarına, “Evlad-ı Osmanlı olarak diyorum ki biz geriye dönersek siz meczuba dönersiniz” halinde cevap vermişti.