Biden Ukrayna hududunda teftişte

kunteper

Member
ABD Lideri Joe Biden, Polonya’nın Ukrayna hududunda yaptığı açıklamada, Avrupa’ya en âlâ askerlerin gönderildiğini söylemiş oldu. “Vahşeti önlemek için buradayız” diyen Biden, “Bizim kutsal bir vazifemiz, asil bir sorumluluğumuz var. Bizler çocukları, bayanları, fakirleri korumak zorundayız. Konutumuzda nasıl ailemize bakıyorsak, bakılırsav yaptığımız yerlerde de insanları korumak zorundayız” sözlerini kullandı.

ABD Lideri Joe Biden, Ukrayna hududuna yaklaşık bir saat uzaklıkta bulunan Polonya’nın Rzeszów kentinde ABD askerlerinin bulunduğu üsse giderek açıklamalarda bulundu.

“Demokrasiyi savunmak. Vahşeti önlemek için buradayız” diyen Biden konuşmasında şunları söylemiş oldu:

“Biden, Bizim kutsal bir nazaranvimiz, asil bir sorumluluğumuz var. Bizler çocukları, bayanları, fakirleri korumak zorundayız. Konutumuzda nasıl ailemize bakıyorsak, bakılırsav yaptığımız yerlerde de insanları korumak zorundayız.

“UKRAYNA HALKININ YANINDA OLACAKSINIZ”

Benim oğlum Irak’ta, Kosova’da bakılırsav yaptı. Cüret madalyaları aldı. Birçoğunuzun yaptığı üzere. Delaware Ulusal Muhafızları’na katılmıştı. Ben neler yaşadığınızı oradan da hayli güzel biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum, Ukrayna halkının yanında olacaksınız.

ABD’den buraya 12 bin kişi daha gelecek ve toplamda 100 bin kişilik bir birlikle Avrupa’da vazife yapıyoruz NATO şemsiyesi altında.

“HİZMET VE CÜRETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

En uygunları buraya gönderiyoruz. Sizler en iyilersiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Hizmetleriniz için, yüreğiniz için, yaptıklarınız için teşekkür ediyorum.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Büyük babam şu biçimde kaygısı. İnancını kaybetme. Büyük annem onu şöyleki düzeltirdi. İnancınız Yay. Hepinize teşekkür ediyorum.”