Benedict Cumberbatch ‘iğrenç’ tenkidine cevap verdi

kunteper

Member
İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, ABD’li oyuncu Sam Elliot’ın, ‘The Power of The Dog’ sinemasına yönelik yaptığı tenkitlere karşılık verdi.

Elliott, Cumberbatch’in geçtiğimiz kasım ayında vizyona giren, 12 kolda Oscar’a aday gösterilen Thomas Savage’ın tıpkı isimli romanından uyarlanan ‘The Power of The Dog’ sinemasıyla ilgili “İğrenç bir film” yorumunda bulunmuştu.

NTV’nin aktardığı habere bakılırsa, Cumberbatch, “Geçen gün sinemayla ilgili söylenen garip reaksiyon hakkında bir şey söylememek için fazlaca uğraşıyorum. Ben söylenenleri şahsen duymadım, o yüzden detaylı bir yorum yapmam yanlışsız olmaz. Lakin bu stil beşerler bizim dünyamızda daima var. kimi vakit yakınımızda, kimi vakit sokakta, sporda ya da barda. Saldırganlık, öfke ve hayal kırıklığı kim olduğunuzu denetim edememenize yol açar. Bu, o bireye de etrafındakilere de ziyan verir” dedi.

Cumberbatch, bu stil insanları anlamak için kişinin karakterine bakmak gerektiğini söyleyerek, “Bu, yerinde olamayacağını bildiğin şahsa karşı hoşgörüsüzlük, yani bir çeşit bastırma duygusu manasına geliyor. Hatta toksik erkek başlığı altında bunu incelersek temel niçinleri bulabiliriz” diye konuştu.