Bayan Dhoni'nin CSK için bir sonraki IPL oynamaya yönelik gişe rekorları kıran yanıtı: “Yapmıyorum …”

oKMaDeM

New member

MS Dhoni son IPL'sini mi oynuyor? Bu herkesin üzerinde olan bir soru. CSK'nın Çarşamba günü Chennai'deki Pencap krallarına karşı maçından önce, Bayan Dhoni'nin atışta konuşmak üzereyken büyük bir hayranlık vardı. Bu, eski Yeni Zelanda oyuncusu Danny Morrison'ın maçtaki yorumları Dhoni'ye geleceğini sormasına yol açtı.

“Bu, gelecek yıl da geri döneceksin mi?” Danny Morrison, Bayan Dhoni'ye sordu.

“Bilmiyorum, bir sonraki oyuna (laghs) geliyorum,” diye yanıtladı Bayan Dhoni.

IPL 2025'te unutulabilen CSK'nın sezonu hakkında konuşmaya devam etti. “Şeylerden biri gurur faktörüdür. Evde oynadığınız oyunların çoğu. Değişiklikler yaparsanız. Aklınızda bir şey var ama bir meyvenin nerede uygun olduğunu görmek zorundasınız.”

MS Dhoni'deki 'S' gerilim anlamına geliyor!

Canlı aksiyonu izleyin https://t.co/kxcjo6jcji #İplonjiostar #Cskvpbks | Şimdi Star Sports 1, Star Sports 1 Hintçe ve Jiohotsar'da yaşayın! pic.twitter.com/q8mptzqncm

– Yıldız Sporları (@starsportsindia) 30 Nisan 2025
CSK ise turnuvadan gece bir döngü ile elenmek istiyor. Ev sahibi taraf şu anda kampanyada dokuz maçın sadece ikisini kazanmış olan puan masasının altında kalıyor.

Pencap Kralları atmayı kazandı ve MA Chidambaram Stadyumu'nda Hindistan Premier Ligi (IPL) 2025'in 49 maçında Chennai Super Kings'e karşı sahaya seçildi. Prabhsimran Singh ve Glenn Maxwell, Pencap Kralları için Harpreet Brar ve Suryansh Müzakına yol açıyor. Chennai Super Kings aynı XI ile oynuyor.

Kolkata Knight Riders'a karşı çatışmaları yıkandıktan sonra Pencap, ilk dört yarışta hayatta kalma umuduyla bir galibiyet almayı umuyor.

Pencap Kralları Kaptan Shreyas Iyer, “Önce kaseye gideceğiz. Sürecimize odaklanacağız. Hazırlıklarımız arı sağlam. Erkekler yüksek ruhlar içinde ve büyük bir yer. Değiştirme için sabırsızlanıyor.”

INS girişleriyle

Bu makalede belirtilen konular