Baver Miroğlu ÂLÂ Parti’ye katıldı, rozetini Akşener taktı

kunteper

Member
AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu’nun yeğeni inşaat mühendisi Baver Miroğlu, YETERLİ Parti’ye katıldı. Baver Miroğlu’nun rozetini DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener taktı. Miroğlu, ÂLÂ Parti önderi Meral Akşener konuşmasına başlamadan evvel kürsüdeki yerini aldı.

TBMM Küme Toplantısı’nda konuşan Miroğlu, “Sayın genel liderim, pahalı milletvekilleri, değerli konuklar… Öncelikle beni profesyonel iş hayatından siyasete davete ederek ÂLÂ Parti ailesinin pahalı takımlarıyla bir ortaya getiren, birleştirici, bütünleştirici genel liderime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Vatandaşı olmaktan onur duyduğum büyük Türkiyemizin ortasından geçtiği bu çetin süreçte herkes üzere ben de ne yazık ki ufkun daraldığını görmekteyim. İçerisine itilmek istendiğimiz sonu bilinmeyen karanlıktan çıkış yolunu ÂLÂ Partimizin ehil takımlarında ve Sayın genel liderimizin rehberliğinde olacağına inandığım için burada huzurlarınızda bulunmaktayım” dedi.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Lideri Serdip Dokumacı toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti MKYK üyesi 25.Dönem milletvekili Orhan Miroğlu’nun yeğeni, büyük halası Türkiye’nin birinci bayan Belediye Lideri Zekiye Midyat olan iş insanı Baver Miroğlu partimize katılmıştır. Kendisi ve partimiz için güzel olsun” sözlerini kullandı. (HABER MERKEZİ)