Bağcılar Belediye Lideri Lokman Çağırıcı istifa etti

kunteper

Member
İstanbul’un Bağcılar İlçe Belediye Lideri Lokman Çağırıcı, kalp rahatsızlığı niçiniyle istifa ettiğini deklare etti.

Yazılı açıklama yapan AK Partili Lokman Çağırıcı, kalp rahatsızlığının tekrar etmesi üzerine istifa sonucu aldığını belirtti.

Çağrıcı, “Daha evvel mevcut olan kalp meselelerimin yenidenlaması kararı, beni fazlaca sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Değerli doktorlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, nazaranvi bırakmam kanaatine vardım. ötürüsıyla 13.04.2022 tarihi itibariyle Bağcılar Belediye Başkanlığı vazifemden istifa etme sonucu aldım” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam edeceğini lisana getiren Çağrıcı, “yaşamımın en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşı olarak geçirmemizi nasip eden Rabbime şükrediyorum. Rabbim sıhhat verdiği sürece, başkanımın ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, tüm gönül dostlarımdan dua beklerim” tabirlerini kullandı. (HABER MERKEZİ)