Aydın'a Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. kurulacak

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Aydın'a Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. kurulacak
Aydın’da tarımdan elde edilen gelirin arttırılmasına yönelik projeler tüm hızıyla devam ediyor. Tarım kenti olan Aydın’a Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. kurulacak. Söke ilçesinde faaliyete geçecek olan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. ile ilgili Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Denizli ve Muğla valilerini ziyaret etti. KARŞILIKLI İSTİŞAREDE BULUNULDUAydın heyeti ilk olarak Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette, Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. faaliyetleri hakkında Vali Tavlı ile görüşme gerçekleştirildi. Ziyarette Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş’nin ortak fayda sağlayacak yatırımları üzerine karşılıklı istişarede bulunuldu. “BÖLGE EKONOMİSİNE İVME KAZANDIRACAK”Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık ile birlikte Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyaret etti. Tarım ürünlerinin değerlendirilmesi noktasında önem arz edecek olan Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin başta Aydın ili olmak üzere Ege Bölgesi için önemli bir yatırım olduğunu belirten Başkan Çondur, “Bu proje üreticilerimiz ve tüccarlarımıza istikrarlı, fayda sağlayacak imkânlar sunacaktır. Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. bölge ekonomisini güçlendirecek bir proje. Muğla ve Denizli Valilerimizle yaptığı görüşmelerin bölgemiz ekonomisinin ivme kazanması açısından verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyim. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

ALINTIDIR