Analistten Tezli İddia: Bu Altcoin, Devleri Devirebilir!

İsmail

New member
Ünlü bir kripto analisti, esasen bir çıkış yılı hayatış olan 2. katman ölçeklenebilirlik tahlili altcoin için 2022 fiyat maksatları belirliyor. Finansal eğitim YouTube kanalı InvestAnswers, 377.000 abonesine, proje birkaç büyük satın alma yaptıktan daha sonra Poligon’un (MATIC) nereye gideceğini düşündüğünü söylüyor. Ayrıntılar Kriptokoin.com’da.

Devleri devirebilecek altcoin

InvestAnswers’ın açıklamaları o denli:

Yeni Ethereum [ETH] fiyat varsayım modellerimden kimilerini hesaba kattım. Yeni EIP-1559 yanmasını hesaba kattım. Yardımcı olabilecek yeni ZK [sıfır bilgi çerçevesi] özelliklerini ve kazanımlarını dikkate aldım. Bundan yola çıkarak, 2022 için yeni fiyat varsayımlarım: en düşük [3,90 dolar] olan ayı durumumdan, gelecek yıl için 4,61 dolar olan beklenen ve 6,31 dolarlık yüksek durumuma kadar. Bunlar çıkış planımızı belirlememiz için kritik olacak.

Stratejist ayrıyeten, MATIC konusunda niye uzun vadeli yükseliş eğiliminde olduğunu açıklayan dikkate paha temel gelişmelerden de bahsediyor. “Poligon MATIC fazlaca zincirli hale geliyor. Uniswap, Polygon’a taşınacak bir başkasıdır, zira Uniswap gas fiyatları niçiniyle acı çekiyor ve Polygon’a geçmek için ezici bir oy kullandılar” diyor. Polygon’un ölçeklendirme teknolojileri repertuarını ZK toplamaları biçiminde geliştirmek için de büyük adımlar attığını söylüyor. Analiste bakılırsa, ZK özetleri fazlaca kıymetlidir, zira ana zincirde anında doğrulanan yüzlerce zincir dışı süreci bir ortaya getirir ve sonuç olarak daha süratli sonuç verir. Analist diyor ki:

Yaptıkları satın almalardan ikisi: birincisi Hermez [250 milyon dolara açık kaynaklı ZK toplaması] ve ondan sonrasında Ethereum kapasitelerini genişletmek için kısa müddet evvel 400 milyon dolara [ZK muhafazalı başlangıç] Mir Protokolünü satın aldılar. 2022’nin tamamı ZK özetleriyle ilgili olacak. Poligon bir canavardır. Şu anda 14. sırada. Algorand ve Chainlink’ten daha büyük…Bu epeyce kolay bir biçimde en uygun 10 kriptodan biri olabilir.