Analist 4 Altcoin’e Gözleri Çevirdi: Önümüzdeki Haftalarda Ralli!

İsmail

New member
Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader’ı olan Pentoshi, kripto para piyasasında devam eden düzeltmeye karşın Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) ve iki altcoin için yeni tepeler öngördüğünü söylüyor. Kriptokoin.com olarak, analistin iddialarını derledik, bir arada inceleyelim…

Pentoshi: Ethereum’un önümüzdeki haftalarda ralli yapmasını bekliyorum

Tanınan analist Pentoshi, 268.200 Twitter takipçisine, önde gelen akıllı mukavele platformu 3.200 doların üzerinde dayanakta süreç yapmaya devam ederken Ethereum‘un önümüzdeki haftalarda ralli yapmasını beklediğini söylemiş oldu. Pentoshi bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Geç satıcılar cezalandırılacak üzere ve bu boğa piyasasında bir günlük, üç günlük ve bir haftalık dayanak. Buradaki grafikte düşüş yok. Alıcılar muhtemelen 1-2 hafta ortasında ödüllendirilecek.

Pentoshi: Resmi olarak artık bu altcoin için girişleri arıyorum

Polkadot’a bakıldığında Pentoshi, temel bir katalizörün çiftin kıymetini daha yüksek düzeylere çıkarabileceğine inandığı için Bitcoin’e (DOT/BTC) karşı altcoin konusunda optimist. Pentoshi bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Resmi olarak artık girişleri arıyorum. Sadece maymunluk yapmalıydım. Bence, bu katiyen gönderecek. FA (temel analiz) bilge, önümüzdeki 4-6 hafta ortasında bunu daha da ileriye götürmesi gereken parachainlere sahip. Giga şu anda titreşimler gönderiyor. Yakında BTC çiftinde fiyat keşfi.

Pentoshi: Bence DOT’ta 10 dolar ve üzeri geliyor

Parachainler, çeşitli kullanım durumlarını gerçekleştirmek üzere özelleştirilebildikleri için Polkadot ağının kalbidir. Polkadot’a nazaran, parachainler bu yıl arasında piyasaya sürülecek.

Yatırımcının radarındaki bir öbür kripto para ise akıllı kontratlar platformu Tezos (XTZ). Pentoshi, Tezos’un katman 1 platformlarına artan yatırımcı ilgisinin ortasında %40’ın üzerinde toparlanacağını varsayım ediyor. Pentoshi bahse yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Gelecek hafta USD çiftinde fiyat keşfi, BTC çiftinde üst dirence gerçek yükseliyor. Gecikmiş L1 oldu lakin artık değil. Organik olarak fazlaca fazla şey oluyor ve ciltler önümüzdeki hafta neler olacağını gösteriyor Bu boğa. Bence 10 dolar ve üzeri geliyor.

Pentoshi: Biraz bu altcoin projesinden aldım lakin daha fazlaca FA ile ilgileniyorum

Sıradaki altcoin, analistin 0,000008 BTC yahut 0,36 dolarda dirence yakın konsolide olmaya devam ederken Bitcoin’e (SKL/BTC) karşı çıkmaya hazır olduğunu söylemiş olduği elastik Blockchain ağı SKALE. Pentoshi ayrıyeten SKL/BTC’nin bedelini yükseltebilecek birkaç temel katalizörden de bahseder. Pentoshi mevzuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Biraz aldım lakin daha fazlaca FA ile ilgileniyorum. Gazsız NFT’ler (muhtemel olmayan tokenler) ve ölçeklendirme geliyor. Grafik, bence bir hareket haline gelse de şahane görünüyor. Swing ticaret aralığı düşük ila yüksek aralığı. Bence son yükseliş trendi = kırılmaya gerçek birikim. Zaman dilimi 2-4 hafta.