Ameliyat olan Korkmaz Karaca sıhhat durumunu paylaştı

kunteper

Member
Cumhurbaşkanlığı İktisat Siyasetleri Heyeti üyesi Korkmaz Karaca sıhhat durumuna ait açıklama yaptı. Açıklama şu biçimde:

“Bildiğiniz üzere 19 Mart Cumartesi günü Amerikan Hastanesinde Prof. Dr. Dursun Buğra liderliğinde “Divertikülit” ameliyatımı oldum. daha sonrasında , sizlerle de ameliyatımın epey başarılı geçtiği bilgisini paylaştım. Ama , Ameliyatımdan 3 gün daha sonra hiç beklenmedik , fazlaca ender görülen bir ameliyat komplikasyonu ile karşılaştık.

Bunun üzerine, 22 Mart Salı akşam üzeri, Prof. Dr. Dursun Buğra hocamız, ani gelişen bu komplikasyonun sonuçlarını elimine edebilmek ismine beni yine ameliyata aldılar.

İkinci ameliyatımda pek başarılı geçti. Çok şükür bugün daha düzgünüm. Perşembe günü taburcu olacağım.

Bu süreçte benim, değerli eşimin ve ailemin yanında olan tüm dostlarımıza hayli teşekkür ederim. Net bir bilgilendirme yaparak sizleri de aydınlatmak istedim. Tedavi sürecim Haziran ayına kadar evimden devam edecek. Bu niçinle telefonlarıma ve öbür tüm irtibat mecralarına mümkün olduğunca orta verip dinleneceğim. Anlayışınıza ,dostluğunuza ve desteğinize epey teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde en yakın vakitte tekrar kavuşmak dileklerimle.”