Akşener’den Erdoğan’a karşılık: Taktiklerin tutmuyor, nefesini boşuna yorma

kunteper

Member
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan dün suçlamalarda bulunduğu ÂLÂ Parti Genel Lideri Meral Akşener’e, “‘Zulüm 1453’te başladı’ diyenlerle nasıl birlikte oluyorsun? Sen bu Gezicilerle birliktesin, yolun açık olsun” dedi.

Akşener ise Erdoğan’a, Türkiye Ulusal Bayan Voleybol Ekibi’nin Avrupa üçüncüsü olduğu maçı izlemek için bulunduğu Belgrad’dan cevap verdi.

‘ENGEL OLAMAYACAKSIN’

Akşener, Twitter hesabından paylaştığı görüntüde şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Erdoğan, sana Filenin Sultanları’na dayanak olmak için geldiğim Belgrad’dan sesleniyorum. Duydum ki yokluğumu fırsat bilip bana sallamışsın. İftirada bulunmuşsun. Bak sayın Erdoğan! Kendini bu aziz millete ilişkin hisseden hiç kimse, kutlu fethi sehven bile olsa işgal olarak tanımlayamaz. ‘Zulüm 1453’te başladı’ diyemez, demeye de lisanı varmaz. Birebir senin bakanlığının yaptığı üzere, şayet derse de benimle yol yürümeye devam edemez. En güzel sen biliyorsun ki ben bu milletin evladıyım. Yalnızca fakat yalnızca milletimle birlikteim. Ben asil milletimizle birlikte yürüdüğüm sürece yolum da bahtım da açık olsun inşallah! Artık bu kutuplaştırma ve milleti bölme taktiklerin tutmuyor. Biz milletimizle el ele vererek birlik ve birlikteliğe, yeterlilik ve kardeşliğe olan yürüyüşümüze birinci günkü inançla devam ediyoruz. Sen buna pürüz olamayacaksın. Nefesini hiç boşuna yorma.” (HABER MERKEZİ)