AKP’li Vilayet Lideri’nden ‘yorgunluk’ istifası

kunteper

Member
AKP Kütahya Vilayet Teşkilatı’nın bayramlaşma programına Vilayet Lideri Sebahattin Ceyhun’un istifası damga vurdu. Ceyhun, Bengisu Toplumsal Tesisleri’nde yapılan programda partililere seslendiği konuşmasında nazaranvinden istifa ettiğini deklare etti.

Sebahattin Ceyhun, istifa konuşmasında şu tabirleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile başladığımız misyonumuza 2.5 yıldır dava ruhu ve adalet ekseninde, küçük hesaplara gereksiz polemiklere girmeden hizmet ve gönüllere girme odaklı bir idare anlayışı uygulayarak devam ettik. Açıkçası niyetimiz bir periyot yapıp nazaranvi devretmekti. Pandemi ve daha sonrasındaki süreç hepimizi yordu. 2023’e daha enerjik yeni bir lider ve idaresi ile gidilmesinin daha uygun olduğunu düşündüm. 2.5 sene boyunca ailemize ve özel işlerimize de vakit ayıramadık. Zira siyaset 24 saatlik bir iş. Bu niçinlerle genel merkezimizden nazaranvden affımı talep ettim, onlar da anlayışla karşıladılar.

Bu bir bayrak yarışı, makamlar süreksiz. Baki olan davamız. bu biçimde onurlu bir bakılırsave bizleyi kayık misyon Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkez teşkilatlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Hürmetler sunuyorum.”