AKP Ankara Vilayet Lider Yardımcısı, pahalılığa tahlili buldu: Karpuzu yetiştirin

kunteper

Member
Her geçen gün eserlere ve tüketim materyallerine gelen artırımlar vatandaşları gitgide sıkıntı duruma sokuyor. Bunun karşılığında AKP hükümeti vatandaşa “porsiyonları küçültün” “şükredin” üzere tekliflerde bulunuyor. Bu tekliflere bir yenisi AKP Ankara Vilayet Lider Yardımcısı Mehmet Yılmazer’den geldi. Pazarda karpuzun dilimle satılmasına reaksiyon gösteren bir vatandaşa Yılmazer “Kendi karpuzunuzu yetiştirin” önerisinde bulundu.

Yılmazer, toplumsal medya hesabından pazarda olduğunu gösteren bir fotoğraf kullanarak “Bağlıca’da Pazardayım… Sanki sayıların düşmesi için bizim ilçe belediyelerimizle Melih Gökçek’in halk pazarları teklifini değerlendirsek mi? Çözerse bir daha” açıklamalarıyla bir paylaşım yaptı.

Bu açıklamaya yanıt olarak ise bir vatandaş “60 yaşındayım, Karpuzu dilimle satışını gördük ya . Bize masal anlatmayın” karşılığını verdi.

Bunun üzerine Yılmazer vatandaşa şöyleki dedi:

“Batıya özeniyordunuz karpuzu eken yerliden değil gidip marketlerden alırsanız bu olur. Ben her sene karpuz ekiyorum örneğin”

Bir öbür toplumsal medya kullanıcısı ise Vilayet Lider Yardımcısının bu açıklamasına “Ha sebep karpuzu ekmeyip marketten almamız yani herkes karpuz eksin koyunu köyde kestirelim mazotu dış güçler yükseltiyor ne hoş iş ya, şu adam iktidar partisinin Ankara Vilayet Lider Yardımcısı ey ahali” diyerek reaksiyon gösterdi.

Mehmet Yılmazer bu bireye de “Evet ya sahiden yerliden almaz isen bu biçimde olur bayım. Sen zekalısın ya oran kavşağını çözün bir an evvelce de tatava yapmayın burada. Haydi işine” sözleriyle karşılık verdi.

İşte o paylaşımlar: