AK Partili lider istifa etti, HDP eş sözcüsü ‘devamı gelebilir’ dedi

kunteper

Member
Bingöl’de AK Parti Genç İlçe Lideri Aydın Kalabalık misyonundan istifa ettiğini deklare etti. İstifasını toplumsal medya hesabından duyuran Kalabalık, “şahsi işlerinin yoğunluğu ve ailevi sebepleri” münasebet gösterdi.

“AK Parti Genç İlçe Başkanlığı vazifesini şimdiye kadar büyük bir onurla ifa ettim bu uğurda değerli vatandaşlarımıza hizmet etmekten, onların kaygılarıyla hemhal olmaktan, memnunluklarını paylaşmaktan her daim memnuniyet duydum” diyen Kalabalık açıklamasında şu biçimde dedi: “şahsi işlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerden ötürü bu bakılırsavi layıkıyla ifa etme noktasında rastgele bir zafiyete niçiniyet vermemek ismine AK Parti Genç İlçe Başkanlığı vazifesinden istifa ediyorum.”

İstifanın akabinde, HDP Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Küme Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım da toplumsal medyada bir açıklama yaptı. Kalabalık’ın bildirisini paylaşan Yıldırım, “AKP’de sular durulmuyor. AKP’nin bittiğini nazarann ya affını istiyor ya istifasını sunuyor. Önümüzdeki günlerde toplu istifa gelebilir” dedi.