ABD’li Siyasetçi Bu Göğüs Coin’den Aldı: Kârdayım lakin Satmayacağım!

İsmail

New member
Kripto para ünitesi hype’ı çok gerçek. Bilhassa vakit içinderda ana akıma çok geniş bir biçimde yayılan göğüs coin projelerinden milyoner olanlara dair bir epey haber varken. Son vakit içinderda, Amerika Birleşik Devletleri 2022 senato adayı Shannon Bray de, Shiba Inu’da altı haneli bir varlığı olduğunu deklare etti. Kriptokoin.com olarak bilgileri aktarıyoruz…

Shannon Bray, tanınan göğüs coin SHIB’e yatırım yaptı

Shiba Inu’nun ShibArmy olarak bilinen topluluğu, Twitter’daki en sadık ve kuvvetli topluluklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Hatta ShibArmy kısa müddet evvel Safemoon’un en kuvvetli kripto topluluğu olarak seçildiği bir Twitter anketinin akabinde öfkelendi. Lakin bu, biroldukça kişinin SHIB’e yatırım yaparak güçlü olduğu gerçeğini yalanlamıyor ve bunlardan biri de ABD Senatosu adayı Shannon Bray Shannon, resmi Twitter hesabından kısa bir tweet ile Shib topluluğunu takdir etti ve aşağıdaki tabirleri kullandı:

SHIB’i takdir ediyorum zira ShytoshiKusama’ya (SHIB’in yaratıcısı) inanıyorum. Öbür bir token için çalışmama karşın, en büyük varlığım SHIB’de. Sadece öbür tokenlar hakkında tweet atıyor olmam, SHIB ve ShibaArmy’ye odaklanmamı engellemiyor”

Yorumlar kısmında, kendisine Saitama isminde diğer bir kripto para ünitesi sorulduğunda, “Hala Saitama’yı tutuyorum. Satmayacağım lakin elimde yalnızca 3 bin dolar var. Biraz yaptım lakin SHIB’de 6 hanelik yatırımım var,” sözlerini kullandı. Shiba Inu (SHIB), yazım sırasında yüzde 1’lik bir yükseliş ile 0.00002988 dolardan süreç görüyor.

I'm still holding Saitama. I will not sell it but I'm only holding around $3k.

I've made a little on it but I'm up 6 figures on Shib.

— Shannon Bray (@ShannonBrayNC) January 1, 2022