9 Bin Doları Bilen Ünlü CEO’dan Dogecoin Varsayımı: Başardı!

İsmail

New member
Kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in CEO’su Su Zhu, birkaç niçinden dolayı Dogecoin (DOGE) konusunda fazlaca optimist olduğunu söylüyor. Su Zhu, göğüs coin’de hayli yükseldiğini vurguluyor. Kriptokoin.com olarak Su Zhu’nun çarpıcı DOGE yorumlarını sizler için derledik, birlikte bakalım…

Su Zhu: Dogecoin insanların dikkatini çekmeyi başardı!

Uncommon Core podcast’in yeni bir kısmında Three Arrows Capital’in CEO’su Su Zhu, önde gelen göğüs kripto parasının piyasa haricindeki bayağı insanların dikkatini piyasadaki öbür kripto paralardan daha yeterli yakaladığını söylüyor. Kripto gurusu, göğüs coin’in kuvvetli marka bilinirliğine bir örnek olarak, tanınan Robinhood ticaret uygulamasındaki ferdi yatırımcılar içindeki DOGE’nin büyük hakimiyetini gösteriyor. Su Zhu bahse yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Dogecoin konusunda hayli optimistim. Topluluğu araştırdım, neler olup bittiğini ve Doge’ye sahip beşerler için hem olağan beşerler tıpkı vakitte yatırımcılar açısından ne cins daha geniş bir tez olduğunu araştırdım… DOGE’yi anlamanın en yeterli yolu, bence, şayet bakarsanız en mavi yakalı kripto yatırım biçimi olan Robinhood’da DOGE, kripto gelirlerinin %60’ını oluşturuyor. Ve kripto, Robinhood’un gelirinin %40’ını oluşturuyor, yani Robinhood temelde bir DOGE proxy’si. Ve bence DOGE, ABD’deki biroldukça toplulukta Ethereum‘a bakılırsa dört kat daha fazla marka bilinirliğine sahip. Akıllı beşerler üzere konuşmaktan değil, yalnızca insanlardan bahsetmek…

Su Zhu: DOGE halkın parası üzere sıradan ve anlaşılabilir…

Su Zhu, DOGE’nin sıradan bir “köpek parası” iletisi olduğunu ve bunun ortalama bir insan için daha erişilebilir olmasını sağladığını söylüyor. Su Zhu bahse yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

DOGE hakkında fazlaca anlaşılır bir şey olduğunu düşünüyorum. Tıpkı ‘köpek parası’ üzere, paranızı ‘köpek parasına’ yatırıyorsunuz… Bence DOGE bu saf viralite açısından sahiden hafifçee alınıyor ve göğüslerin bir nevi kalitesi ve bunun organikliği… O, insanların bir bütün olarak sahip olabileceği paradır, beşerler içinde dolaşabilen paradır… Ve ayrıyeten göğüsleri sıradantir, tıpkı bira içen adamın anlayabileceği gibi… Selfie paylaşan kız bunu anlayabilir ve yalnızca parasını koyabilir ve herkesten daha uygun performans gösterebilir.

BTC, Aralık ayında en düşük düzeylerine kayarak ve Şubat ayında çökerek çoğunluğun beklediğinin tam aykırısını yaptı. Lakin Three Arrows Capital CEO’su/CIO’su Su Zhu, belirsizliğin kol gezdiği piyasa ortamında BTC’nin Ocak ayını piyasa fiyatından %25 daha yüksek bir oranla yaklaşık 9.000 dolar ile bitmiş oldureceğini belirtti. Sonuç olarak fon yöneticisi haklıydı ve öngörüsü yanlışsız çıktı.