200 milyon liralık pişti

Karbulut

Member
Kemal Gülman sevgilisi Eda Cideli ile bir arada Fransa’nın Kaç kentinden İstanbul’a döndü. İstanbul uçağında Feryal Gülman da yer alıyordu. 200 milyonluk boşanma davaları bulunan Feryal Gülman ile Kemal Gülman birbirini görmezden geldi. Kemal Gülman, basın mensuplarını görür görmez sonlandı. İş adamı Kemal Gülman ” O haber verdiğine bakılırsa ona sorun, belasını arıyor” dedi.

Feryal Gülman ise “Uçaktayken sizi çağırmam kelam konusu değil” derken, “Tesadüfen tıpkı uçakta yan yana geldik. Herbiçimde Monako’daydı onlar da. Kaç’tan birlikte uçtuk. Ben uçakta gördüm kendilerini. Rastlantısal bir durum” dedi.

Mevzu ile ilgili “Magazin Masası” programına konuşan Feryal Gülman ” Uçakta olduğundan haberim yoktu. Kendisini körükte gördüm. Ben 3A’da oturdum, Kemal Beyefendi üç boyutlu’de oturdu. Sevgilisi Eda Hanım da ardında oturdu. Ne yapacağımı şaşırdım. Hostese ‘Yanımda kocam, gerimde sevgilisi oturuyor, lütfen yerimi değiştirin’dedim.’Koronodan dolayı değiştiremeyiz’. O benim hala kocam. İstersem gazeteci, istersem de dedektif çağırma hakkım var. Biz hâlâ boşanmadık lakin sevgilisi yanında. Zina davası açabilirim. Dava açacak mıyım, bilmiyorum. Avukatımla çabucak hemen konuşmadım. Fakat gazetecileri ben çağırsaydım o denli çıkmazdım, en azından bir ruj sürerdim” dedi.