2 Analist, Sepetlerine Ekledikleri 4 Altcoin’in İsmini Verdi!

İsmail

New member
Türk kripto piyasasında tanınan bir analist olan Erhan Ünal, 3 Aralık’ta, 395 bin Twitter takipçisine yönelik yaptığı paylaşımda, portföyüne eklediği 3 altcoin projesini açılladı. Öte yandan 753 bin Twitter takipçili kripto traderi Paradotor “Enes Turan”, attığı twetlerde tanınan metaverse coini RACA üzerinde durdu. Kriptokoin.com olarak bu paylaşımların detaylarına bakıyoruz artık.

Paylaşılan altcoin projeleri

Türk kripto piyasasında tanınan bir analist olan Erhan Ünal, 3 Aralık’ta, 395 bin Twitter takipçisine yaptığı paylaşımda, portföyüne eklediği 3 altcoin projesini deklare etti. Erhan Ünal yaptığı paylaşımda portföyüne eklediği altcoinlerin isimlerini vermekle kalmayıp hangi maliyetten eklediğini de duyurdu. Bu altcoinlerin birincisi SLP ve eklendiği devirdeki fiyat düzeyi 0.0520 dolar. Paylaşılan ikinci altcoin projesi BAR ve Erhan Ünal eklediğindeki maliyeti 10.21 dolar. Erhan Ünal’ın paylaştığı son altcoin projesi ATM ve eklendiği periyottaki maliyeti 8.36 dolar. Bu coinleri eklediğini bildiren twette Ünal ayrıyeten: “Ekledim. Yeni eklediğim varlıklar maliyetimi etkilediği için portföy listesini güncelleyip paylaşacağım” sözlerini kullandı.

0.0520$ Maliyetle #SLP
10.21$ Maliyetle #BAR
8.36$ Maliyetle #ATM

Ekledim.

Yeni eklediğim varlıklar maliyetimi etkilediği için portföy listesini güncelleyip paylaşacağım. https://t.co/QIl7PaeIP6

— Erhan Ünal (@erhanunall) December 3, 2021

Öte yandan 753 bin Twitter takipçili kripto traderi Paradotor “Enes Turan” tweetlerinde son vakit içinderın tanınan metaverse coini RACA’yı öne çıkardı. 3 Aralık tarihinde attığı birinci twete Turan: “RACA’yı daha yukardan da topladım. Paylaştığım seviyedilk evvel hepsini almadım. Eşitiz. Büyük borsa (Binance) haberi gelirse 0.05 gayem olabilir. Bilginiz olsun” tabirlerini kullandı. Buna ek olarak twette RACA ile ilgili yaptığı süreçlerin düzeylerini ve ölçülerini gösteren gösteren extreye de yer verdi. İkinci bir twette ise neden RACA’yı seçtiğini anlattı:

Niçin RACA’yı seçtim? Ön satış yapılmadı. Satış baskısı oluşturacak kilitli arz açılımı olmayacak. Azamî arz 444 milyar(Her gün yakılmaya devam ediyor), dolanımda 189 milyar var. Takıma ilişkin kilitli tokenlar 3 sene açılmayacak. Hem BSC hem Metevarse. İnanılmaz bir Marketing ağı.

RACA’yı daha yukardan da topladım. Paylaştığım seviyeden önce hepsini almadım. Eşitiz. Büyük borsa (Binance) haberi gelirse 0.05 hedefim olabilir. Bilginiz olsun. pic.twitter.com/2uO6xYUyRW

— Paradotor (@eness_turann) December 3, 2021

Niye RACA’yı seçtim?

Ön satış yapılmadı. Satış baskısı oluşturacak kilitli arz açılımı olmayacak. Maksimum arz 444 milyar(Her gün yakılmaya devam ediyor), dolaşımda 189 milyar var. Ekibe ait kilitli tokenlar 3 sene açılmayacak. Hem BSC hem Metevarse. İnanılmaz bir Marketing ağı.

— Paradotor (@eness_turann) December 3, 2021