"Zamanının önünde ne …": Kuldeep'in eski Teamthate Narine için büyük övgüsü

oKMaDeM

New member
Hindistan bilek spinner Kuldeep Yadav, Indies Hintli Sunil Narine'yi bowling toplarının önemini aşıladığı için daha güçlü bir bowling oyuncusu haline gelmesine yardımcı olduğunu söyledi. Kuldeep ve Narine, Kalküta Knight Riders'da uzun süre takım arkadaşlarıydı, bunun ardından Hintli Delhi Capitals'a geçiş yaptı, Batı Hint çok yönlüdür 10 yıldan fazla savunan şampiyonlarla devam ediyor. “Bir melon olarak, hakim olmayı hedeflemelisiniz. Jasprit Bumrah ve Sunil Narine gibi oyuncular tutarlı bir şekilde sahipler. Kr. Heis zamanı olduğumuzda Sunil Narine'den çok şey öğrendim. Her zaman bowling langth,” DAĞITIR “

DC'nin Lucknow Super Giants'a karşı sinir bozucu tek kırışıklık galibiyetinde önemli bir rol oynayan Kuldeep, “O zamanlar, sadece becerilerim üzerinde olabileceğime inanıyordum, ama şimdi, yaralanmadan döndüğümden beri, yaralanmadan geri döndüğümden beri, bu da önemli bir farkı var ve bu önemli bir farkı var.” Dedi.

30 yaşındaki sol kol spinner, turnuvada yarışan birinci sınıf hamurlar göz önüne alındığında, IPL'de iyi bir ekonomi oranının korunmasının son derece zor olduğunu da sözlerine ekledi.

“IPL, çanak çömlekçiler için çok zordur-son derece rekabetçi. Küçük kapılar alabilirsin, ancak her zaman sadece 6 veya 7 koşu ekonomisini korumayı bekleyemezsiniz. Yüksek kaliteli oyuncularla zorlu bir formattır.” Dedi.

Narine'ye destek bowler olarak oynadıktan sonra Kuldeep, DC'yi kızlık IPL Titsle'ye yönlendirmeyi hedeflemek için Axar Patel ile ortaklık yapıyor.

Bilek spinner, Axar ile bağının farklı bir seviyede olduğunu söylüyor.

“Axar ve ben arı U-17 günlerinde birlikte oynuyoruz, bu yüzden anlayışımız çok pürüzsüz. Çok net bir iletişim tarzımız var. 2012'de U-19 Dünya Kupası sırasında, Avustralya'da Unmukt Chand'ın kaptanlığı altında ikimiz de beklemeliyiz.

“Bowling ortaklığımız her zaman basitti. Her zaman saldıran bir bowling oyuncusu oldum, Axar, topa vuran oyuncular üzerinde baskı oluşturan kontrol sağlıyor.

“Bu basınç genellikle küçük kapıya dönüşür – onun için, benim için ya da o zamanlar başka biri için. Orta denizde bir bowling axar oluşur ve planları tartışırken iletişimimiz sorunsuz.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)