‘Zaheer Khan’dan 11 Numara Ayakkabı istedi’: Eski Hindistan Yıldızı, ODI İlk Çıkışının Duyulmamış Hikayesini Hatırlıyor

oKMaDeM

New member
Ishant Sharma, Zaheer Khan’ın ODI çıkışından önce kendisine bir çift ayakkabı ödünç verdiğini açıkladı.© AFP

Kıdemli tempo oyuncusu Ishant Sharma, eski Hindistan hızlı bowling oyuncusu Zaheer Khan’ın, 2007’de Güney Afrika’ya karşı ODI’ye ilk çıkışından önce kendisine bir çift ayakkabı ödünç verdiğini açıkladı. ardından Kuzey İrlanda, Belfast’ta Proteas’a karşı üç maçlık seri için 19 yaşındaki Ishant. ODI çıkışından önce sadece bir test yapmış olan Ishant, İrlanda’ya indiğinde takım çantasının kayıp olduğunu fark etti.

Yakın tarihli bir etkileşim sırasında Ishant, maçtan çok seyahat konusunda gergin olduğunu açıkladı.

“Seyahatin tamamı hakkında bir maçtan daha gergindim. Bir şekilde İrlanda’ya jet-lag ile vardım, sadece malzeme çantamın kayıp olduğunu fark ettim. Bu eşyaların trende çalındığını biliyordum ama hiçbir fikrim yoktu. Bunun bir uçuşta olabileceği fikri,” dedi Ishant, JioCinema’da “Home of Heroes”da.

Ishant ayrıca çıplak ayakla oynayamadığı için Zaheer’den bir çift ayakkabı ödünç alması gerektiğini açıkladı.

“Rahul Dravid bana ertesi gün çıkış yapmam gerektiğini söyledi ve ben de ‘Ama çıplak ayakla oynayamam!’ Antrenman bile yapmadım. Maçı oynayabilmek için Zak’ten (Zaheer Khan) 11 numara ayakkabı istedim. Bana ayakkabı verdi ama ayak parmağım ağrımaya devam etti ama umursamadım” dedi. .

Ishant, serinin ikinci maçında ilk çıkışını yaptı, ancak kalpsiz kaldı ve yedi üstte 38 tur kabul etti.

Hindistan oyunu kazanmaya devam etti ve daha sonra seri belirleyiciyi kazanarak seriyi perçinledi.

Bu yazıda bahsedilen konular