oKMaDeM
New member
Rajasthan Royals (RR)’den Jos Buttler ve Yuzvendra Chahal geçen yıl Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) zirvedeydiler. Yıldız vurucu Buttler, sezonda en çok koşuyu yaptığı için Orange Cap’i kazanırken, tecrübeli bacak döndürücü Chahal, turnuvanın önde gelen wicket atıcısına verilen Purple Cap’i aldı. RR’ye IPL 2022’den önce katılan Chahal, Buttler ile çok kısa sürede dostluk bağı kurdu. Son zamanlarda, Buttler ve aynı zamanda devam eden sezon için RR’nin bir parçası olan İngiltere takım arkadaşı Joe Root samimi bir sohbete dahil oldu.
IPL’nin Twitter hesabı tarafından paylaşılan bir Haberda Buttler, Root’un çocukken “Sheffield Sirki”nde çalıştığını açıkladı. Ayrıca eski İngiltere kaptanından, franchise’da kaçınmak istediği bir kişinin adını vermesini istedi.
Root, seriye geldiğinden beri tecrübeli iplikçinin ona iyi bakmasına rağmen Chahal’dan kaçınmak istediğini şakayla karışık bir şekilde söyledi.
Ancak Root, yıllar boyunca Chahal’a karşı çok oynamasına rağmen, onu gerçekten tanıma şansı bulamadığını söyledi.
İngiltere kaptanından kendisiyle Chahal arasında en iyi arkadaşını seçmesini isterken Root’un da Buttler’a bir sorusu vardı.
Buttler, “Zor bir seçim. Hindistan’dayken, Yuzi beni alt edebilir. Dışarıdayken, sen benim en iyi arkadaşım olabilirsin” diyerek altın bir yanıt verdi.
Bu yazıda bahsedilen konular
IPL’nin Twitter hesabı tarafından paylaşılan bir Haberda Buttler, Root’un çocukken “Sheffield Sirki”nde çalıştığını açıkladı. Ayrıca eski İngiltere kaptanından, franchise’da kaçınmak istediği bir kişinin adını vermesini istedi.
Root, seriye geldiğinden beri tecrübeli iplikçinin ona iyi bakmasına rağmen Chahal’dan kaçınmak istediğini şakayla karışık bir şekilde söyledi.
Ancak Root, yıllar boyunca Chahal’a karşı çok oynamasına rağmen, onu gerçekten tanıma şansı bulamadığını söyledi.
İngiltere kaptanından kendisiyle Chahal arasında en iyi arkadaşını seçmesini isterken Root’un da Buttler’a bir sorusu vardı.
Buttler, “Zor bir seçim. Hindistan’dayken, Yuzi beni alt edebilir. Dışarıdayken, sen benim en iyi arkadaşım olabilirsin” diyerek altın bir yanıt verdi.
Root, IPL 2023 mini müzayedesi sırasında RR tarafından 1 crore taban fiyatı karşılığında satın alındı. İlk kez IPL’nin bir parçası olan Root, SunRisers Hyderabad ve Punjab Kings’e karşı ilk iki maçta RR’nin XI oynamasında yer bulamadı.Saha dışında ft. Jos & Joe @28anand alır @josbuttler & @root66 daha önce hiç görülmemiş bir avatarda
Bu özel etkinlikte eğlence, tuhaflık ve gülümsemeler @yuzi_chahal – Bunu görmeniz gerek #tatalipl | @rajasthanroyals | #RRvPBKS pic.twitter.com/cq3c5iXGBA
— Hindistan Premier Ligi (@IPL) 5 Nisan 2023
Bu yazıda bahsedilen konular