“Yuvraj Singh Üzerine Film Bekliyor”: Oscar Ödüllü Yapımcı Guneet Monga, India Great’in “Rawness”inden Etkilendi

oKMaDeM

New member
Dünya Kupası ile Yuvraj Singh, Sachin Tendulkar ve Harbhajan Singh’in dosya görüntüsü.© AFP

Hintli kriketçilerin biyografisi izleyiciler arasında genellikle büyük ilgi uyandırdı. İster “MS Dhoni: The Untold Story”, “83” veya “Shabaash Mithu” olsun, kriketçilerin hayatları beyaz perdede gösterildiğinde, hayranlar genellikle bir ziyafete kapılır. Dhoni, Mithali Raj ve Kapil Dev’in biyografilerinin yanı sıra, birkaç başka spor biyografisi de yayınlanmak üzere sırada. Virat Kohli’nin eşi ve aktörü Anushka Sharma, biyografik filminde Hindistanlı Jhulan Goswami’yi oynuyor. Bununla birlikte, biyografisi henüz açıklanmayan efsanevi bir kriket oyuncusu Yuvraj Singh’dir.

2007 T20 Dünya Kupası snf thr 2011 ODI Dünya Kupası’nda Hindistan zaferlerinin kahramanı gelmiş geçmiş en ünlü kriket oyuncularından biridir. Şimdi ise 2023 Akademi Ödüllü kısa belgesel filmi The Elephant Monga’nın yapımcısı olan Guneet Monga, Yuvraj hakkında bir filmin beklemede olduğunu söyledi.

Guneet Monga, IPL’nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir Haberda, “Sachin Tendulkar ile tanışmayı çok isterim ama sanırım Yuvraj Singh’in bir filmi çekilmeyi bekliyor” dedi. Geçenlerde bir IPL maçına katıldı.

Eve bir Oscar aldı

En sevdiği IPL takımı için tezahürat yapmak için tribünlerdeydi. @28anand yakalandı @guneetm ilkinin kenarlarında #tatalipl deneyimleyin ve bazı hızlı sorular çekin pic.twitter.com/Z3zPENsVeJ

— Hindistan Premier Ligi (@IPL) 18 Nisan 2023
Ayrıca fil özelliklerine sahip tek kriket oyuncusu sorulduğunda Monga, “Yuvraj Singh. Yuvi’yi seviyorum. Bence onun ruhu, saflığı. Kişiyi gördüğünüz gibi, onun deneyimini gördüğünüz gibi hiçbir önemi yok.” değerlidir.”

Kriket üzerine bir belgesel yapıp yapmayacağı sorulduğunda Monga, “Belli bir şekilde Sachin belgeselinin bir parçasıydım. Onu destekliyordum. Aklımda bir kurgu hikayesi var. Ayrıntıları doğru söylemeyeceğim” dedi. “Şimdi. Ama kesinlikle kriket etrafında bir hikaye var. Bir araya getirmek bir rüya olacak.”

Bu yazıda bahsedilen konular