Yeşil İşler, Bin Yüz Dolgu Hapı: İklim Krizi ile Gülüş

oKMaDeM

New member
Kendini tanımladığı gibi sürdürülebilirliğin kaplanmış popülerleştiricisi, aynı zamanda müzisyen, komedyen, yaratıcı ve kalpteki bir misyon: çevrenin korunması. Filippo Pluso, 29 yaşında, aka Hapı doldurmak“Yeşil profesyonel” in tam profiline sahip değil, ama belki de diğerlerinden daha fazla.

Çevre temasına da hitap ettiği aynasında, uluslararası çevre hukukunda bir derece ve sürdürülebilirlik ve enerji yüksek lisansları ile yaratıcılığa olan doğaya olan tutkusunu birleştiriyor. “Aniden çalışma ve iş için edinilen popüler dil, bir gösteri yapma yolumla birleşti. Çevreden bahsetmek benim daha fazla hissettiğim bir şey. Bu duyarlılık büyümeye başlasa bile, bazen temayı sadece onayla, sloganlar için hareket ettiren ve bu, bu çevre sorunları için tehlikeli olduğunu düşünüyorum.

Her yeşil iş veya her zaman ve her durumda “etik hazırlık ve cesaret için her yeşil iş veya taahhüt için doldurma hapı için. Bunu da çok gençlere söylüyorum: koridordan bıktım. Söylenecek şeylerle hazırlanan birçok sanatçı görüyorum, ancak anakronistik bir dünyaya bükülürler. Bunun yerine korku olmadan inanmanız gerekir.”

Konular