WWE Superstars, WrestleMania'nın Clans of Clash'ı devraldı 41

oKMaDeM

New member

World Wrestling Entertainment (WWE) ve Supercell'in iki milyardan fazla ömür boyu indirme biriktiren popüler mobil oyun Clash of Clash, WWE'nin resmi açıklamasında olduğu gibi, WWE süperstarları başlıklarının Nisan ayında elektrikleme ve oyun dışı etkinlikte bir liste isteyen yeni bir bölüm ilan etti. Yeni ortaklık altında, tartışmasız WWE şampiyonu Cody Rhodes, Rhea Ripley, The Undertakers, Bianca Belair ve diğer WWE süperstarları, Las Vegas'taki Allegiant Stadium'da Clash of Clash Sponsorsorship 41'de ikonik karakterler olarak görülecek.

Hayranlar, 1 Nisan Salı gününden itibaren Clash of Clans'da WWE süperstarlarını deneyimleyecek ve temalı ortamlar, oyun etkinlikleri, kozmetikler ve Paskalya yumurtaları zengin mirasa saygı gösteren bir dizi WWE temalı özelliğin tadını çıkaracaklar. Entegrasyonun başlangıcında, yaklaşık on yıl sonra Clash of Clans'ı oynadıktan ve dünya çapında oyuncuların ilk yüzde 10'unda olmaktan sonra, oyunda “Barbar Kral” olarak yeniden tasarlanacak. Aynı zamanda ve uzun süredir “Overlor-Drhodes” oyuncusu altında, Rodos canlı aksiyon lansmanı Habersunda yıldızlar ve kötü yıkım ve tahakküm üzerine inşa edilmiş bir oyun stili ortaya çıkarır.

Ek WWE süperstar entegrasyonları şunları içerir:

* Rhea Ripley “Archer Queen”

* Undertaker “Grand Warden”

* Bianca Belair “Kraliyet Şampiyonu”

* Rey Mysterio “Minion Prens” olarak

* Kane “Pekka” olarak

* Becky Lynch “Valkyrie”

* Jey Uso “atıcı” olarak

Rhodes, “Miramı WWE'de inşa etmek için yıllar geçirdim, ancak hayranların zaferlerimin çoğunu nereye indiğimi bilmelerinin zamanı geldi.” Dedi.

“Overlor olarak -Drhodes, savunmuyorum, fethetmiyorum. Köyler düşecek ve herhangi bir muhalefet benim emrimde adil oynamakla ilgili değil, savaş alanını yönetme ile ilgili değil. Tıpkı WrestleMania 41'de olduğu gibi, bir hedefle adım atıyorum. Bu an için uzun bir süre bekledim ve şimdi geldiğimde beni durdurmadım,” diye.

Supercell'deki canlı oyunların başkanı Sara Bach, “Oyun takımı Cody Rhodes ve diğer süperstarların uzun zamandır Clans hayranlarının çatışması olduğunu öğrendiğinde, WWE'ye ulaşmak için terite vermediler.” Dedi.

“Clash of Clans'daki bu ortaklık, on milyonlarca oyuncuya ulaşan oyun içi etkinliğe daha önce hiç yaratmadığımız bir ölçekte, WrestleMania 41'e ve Clash of Clash of Clash, en büyük aşamada tür bir etkinlik olarak eşleşmemiz.”

Bu makalede belirtilen konular