oKMaDeM
New member
Virat Kohli, kriket sahasında bile taraftarlarla çevrilidir. Bazı Hintli kriket oyuncuları ikonik vurucuyu putlaştırırken, rakip takımın oyuncuları bile Kohli’nin uluslararası krikette yıllar içinde yaptıklarına saygı duyuyor. Hindistan, serinin ikinci Testinde Batı Hint Adaları’nı ele geçirirken, Kohli ev sahibinin kaleci vurucusuyla “kilometre taşları” hakkında ilgi çekici bir sohbet yaptı. Konuşma, rakip takımın kalecisi De Silva’nın bile Hintli yiğidin üç haneli skora ulaşmasını istediğini düşündüren bir şekilde gelişti.
Kohli ilk günkü oyununu 87’de yenilmedi, sadece 13 tur daha yüze ulaşmaktan çekindi. 1. Gündeki oyun bitmeden önce Kohli, De Silva ile oldukça ilgi çekici bir sohbet yaptı.
Joshua DaSilva:100’ünü al, Virat.
Virat Kohli: Kilometre taşlarıma takıntılı mısın?
Joshua DaSilva: Öyle olduğumu biliyorum, 100’ünü almanı istiyorum.
Hatta sohbet, ligin yayıncısı fan code tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
Kohli’nin son Test yüzyılı, 12 Mart 2023’te Ahmedabad’da Avustralya’ya karşı geldi. Maç, 364 toptan 186 tur attığını gördü. Virat, en uzun formatta 28. kez üç haneli skora ulaşmıştı. Cuma günü, 29 numarayı atmaya ve uluslararası yüzlerce çetelesini 76’ya çıkarmaya kararlıydı.
Testlerde, Virat ortalamaları 55.17’dir. Maçtaki 87 turluk yenilmez vuruşuna 13 tur daha eklerse, oyunun en saf formatında figürlerini daha da güçlendirecektir.
Bu yazıda bahsedilen konular
Kohli ilk günkü oyununu 87’de yenilmedi, sadece 13 tur daha yüze ulaşmaktan çekindi. 1. Gündeki oyun bitmeden önce Kohli, De Silva ile oldukça ilgi çekici bir sohbet yaptı.
Joshua DaSilva:100’ünü al, Virat.
Virat Kohli: Kilometre taşlarıma takıntılı mısın?
Joshua DaSilva: Öyle olduğumu biliyorum, 100’ünü almanı istiyorum.
Hatta sohbet, ligin yayıncısı fan code tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
Sledge aise karo, ki 4 log tumhe Hindistan vatandaşlığı teklifi karein https://t.co/gfQsn3YCrD
— FanCode (@FanCode) 21 Temmuz 2023
Kohli, 500. uluslararası maçında yarım asırda gol atan ilk vurucu oldu. 34 yaşındaki oyuncu, başlangıcı büyük bir vuruşa dönüştürmek ve West Indies vurucuları vuruşa çıkmadan önce üç haneli bir skor kaydetmek istiyor.
Kohli’nin son Test yüzyılı, 12 Mart 2023’te Ahmedabad’da Avustralya’ya karşı geldi. Maç, 364 toptan 186 tur attığını gördü. Virat, en uzun formatta 28. kez üç haneli skora ulaşmıştı. Cuma günü, 29 numarayı atmaya ve uluslararası yüzlerce çetelesini 76’ya çıkarmaya kararlıydı.
Testlerde, Virat ortalamaları 55.17’dir. Maçtaki 87 turluk yenilmez vuruşuna 13 tur daha eklerse, oyunun en saf formatında figürlerini daha da güçlendirecektir.
Bu yazıda bahsedilen konular