Virat Kohli Deneyimini Colombo’daki Yerel Oyuncularla Paylaşıyor, Yetişen Kriketçilerden Özel Hatıralar Alıyor. Kol saati

oKMaDeM

New member
Virat Kohli, Colombo’daki yerel kriketçilerden gümüş sopa aldı.© X (Twitter)

Star India’nın vurucusu Virat Kohli, R. Premadasa Stadyumu’nda Pakistan’a karşı oynanan gişe rekorları kıran maç öncesinde Colombo’da yerel kriketçilerle etkileşim halindeyken görüldü. Kohli en popüler sporculardan biri ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. 34 yaşındaki oyuncu, özellikle kondisyonu ve dayanıklı zihniyeti nedeniyle pek çok kişi için bir rol model oluşturuyor. BCCI tarafından paylaşılan bir Haberda Kohli’nin bazı genç oyuncularla etkileşime girdiği görüldü. Eski Hindistan kaptanı, kendisine gümüş bir sopa hediye eden gençlere değerli bilgiler aktardı.

BCCI bir Habernun başlığında “Hafta sonunuza ilham verici bir etkileşimle başlayın. Virat Kohli, deneyimlerini yetişmekte olan kriketçilerle paylaşıyor” diye yazdı.

Hafta sonunuza ilham verici bir etkileşimle başlayın

Virat Kohli deneyimini yeni yetişen kriketçilerle paylaşıyor #TeamHindistan | #AsyaKupası2023 | @imVkohli pic.twitter.com/FA0YDw0Eqf

— BCCI (@BCCI) 9 Eylül 2023
Videoda, yetişmekte olan bir kriket oyuncusu Hintli vurucuyla yaptığı konuşmayı ortaya çıkardı.

“Ona bu seviyeye nasıl gelebilirim diye sordum. Bana söylediği şeyler profesyonel olmak, kendinize inanmak, günün sonunda ortaya koyduğunuz iş ve sonuç alacağınız yerde pratik yapmaktı.” Onu antrenmana hazırlanırken ve koşarken izliyorum. Sadece onu izleyerek çok şey öğrendim” diye ekledi.

Günün erken saatlerinde Pakistan kaptanı Babar Azam, Hindistan-Pakistan maçı öncesinde hızlı bowling oyuncularının büyük maçlar kazanacağına inandığını ifade etti.

Pakistan, Bangladeş’e karşı ilk Super Four maçını kazanmıştı.

“Ben tempocularımla gurur duyuyorum. Biz herkesi domine ederiz. Büyük maçlar ve turnuvalar hızlı bowling oynayanlar tarafından kazanılır. Ben onlara inanıyorum. Başarılarının sırrı bir arada kalmaları ve kendilerine güvenmeleridir. Maç öncesi basın toplantısında Babar, “İyi bir günde diğeri öne çıkıp bunu örtbas ediyor” dedi.

(ANI Girişleri ile)

Bu makalede bahsedilen konular