Ünlü oyuncu Kal Penn eşcinsel olduğunu deklare etti

Karbulut

Member
Eski ABD Lideri Barack Obama’nın danışmanlığını yapan aktör Kal Penn, eşcinsel olduğunu ve nişanlandığını deklare etti.

Ünlü aktör geçen hafta ‘Ciddi Olamazsın’ isimli kitabı hakkında konuşmadan evvel cinsel tercihini kamuoyuna duyurdu.

People mecmuasına röportaj veren Penn, 11 yıllık sevgilisi Josh ile nişanlandığını belirtti. Penn, ayrıyeten bu açıklamayı yapma konusunda yakınları tarafınca oldukcaça desteklendiğini söz etti.

“KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Penn, “Önce ailem ve yakın arkadaşlarımla bir şeyler paylaştım. Bunun latife üzere geldiğini biliyorum, lakin yanlışsız: Hintli anne babanıza ve Güney Asya topluluğuna bir aktör olarak yaşamayı düşündüğünüzü halihazırda söylemiş olduyseniz, daha sonrasındaki rastgele bir muhabbet nitekim hayli kolay olur” dedi.

Ailesinden onay aldığını kaydeden aktör, “Bu mükemmel bir şey. her insanın bu mevzuda farklı deneyimleri olduğunu biliyorum ve bu sebeple katiyetle kendimi epeyce şanslı hissediyorum” tabirlerini kullandı.

Penn, röportajında, bağına dair bilgileri paylaşmak istese de nişanlısı ve ailesinin ‘göz önünde olmak istemediğini ve ilgi odağı olmaktan çekindiğini’ kaydetti.

Penn, ayrıyeten cinselliğini nispeten geç bir yaşta keşfettiğini de kelamlarına ekledi.

“BÜYÜK BİR HİNT DÜĞÜNÜ İSTİYORUM”

Düğün planlarından kelam eden Penn, büyük bir Hint düğünü istediğini lakin Josh’un ‘aile içinde 20 dakika sürecek süratli bir şeyler’ istediğini lisana getirdi.

‘Harold & Kumar’ serisinin yanı sıra Penn, ‘House’, ‘Designated Survivor’, ‘How I Met Your Mother’ ve ‘The Big Bang Theory’ üzere dizilerde rol almıştı.