Troll’ün “Ünlü Olmak Sınıf Vermez” Sözüne Güney Afrika Büyük Jonty Rhodes’tan Vahşi Tepki

oKMaDeM

New member
Jonty Rhodes’un dosya fotoğrafı.© X (Twitter)

Sosyal medya trolleri günümüz çağında oldukça yaygın. Ünlüler de dahil olmak üzere toplumun her kesiminden insanlar sıklıkla sosyal medyadaki trollerin hedefi oluyor. Eski Güney Afrika kriket oyuncusu Jonty Rhodes da sosyal medya platformunda bir hayran/troll ile etkileşime girdi. Bu, Rhodes’un Bengaluru’daki bir restoranda yerel bir yemeğin tadını çıkarırken çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmasının ardından geldi. Rhodes, şoförünün kendisine bir yere uğramasını tavsiye ettiğini açıkladı. Resimde Rhodes yerel bir yemeğin tadını çıkarırken, masanın diğer tarafında bir adam oturuyordu.

Gönderiye tepki gösteren bir hayran, Rhodes’u araba kullanması için hiçbir şey sipariş etmemekle suçladı ve ‘ünlü olmanın klas kazandırmadığını’ ekledi.

Ancak Rhodes sözde taraftarı mükemmel bir tepkiyle yere serdi.

“Birkaç gündür bu cevap üzerinde oturuyordum. Masamdaki beyefendi bana yabancı ve fotoğrafı şoförüm çekiyordu. Yemek yemedi, sadece bana en sevdiği yemeklerden sipariş etti. Çay içtim ve evet parasını ödedim” diye yanıtladı Rhodes.

Birkaç gündür bu cevap üzerinde oturuyorum. Masamdaki beyefendi benim için bir yabancı ve fotoğrafı şoförüm çekiyordu. Yemek yemedi, sadece bana en sevdiği yemeklerden sipariş etti. Az önce çay içti ve evet parasını ben ödedim #Yazıklar olsun sana https://t.co/JPXphe60I3

— Jonty Rhodes (@JontyRhodes8) 24 Kasım 2023
Tartışmasız tüm zamanların en iyi saha oyuncusu olarak kabul edilen Rhodes, 2000 yılında Test kriketinden ve 2003 Kriket Dünya Kupası sırasında yaşadığı sakatlığın ardından 2003 yılında bir günlük kriketten emekli oldu.

Rhodes şu anda IPL franchise’ı Lucknow Super Giants’ın saha koçu olarak görev yapıyor.

Bu makalede bahsedilen konular