Travis Head Hindistan'a karşı Noel Günü Testine Hazır Olacak mı? Avustralya Yıldız Vurucu Diyor ki…

oKMaDeM

New member

Avustralya'nın formda adamı Travis Head, Çarşamba günü Brisbane'deki Gabba'da Hindistan'a karşı yapılan yağmurla gölgelenen üçüncü Test sırasında olası büyük bir sorunla boğuşuyor gibi göründükten sonra kondisyonuyla ilgili endişelerini küçümsedi. Head, Melbourne'deki Noel Ertesi Günü Testi için “iyi” olmayı beklediğini söyledi. Beş maçlık seri, berabere kalan maçın ardından Noel'in ertesi günü testine 1-1 berabere kaldı. Maçın oyuncusu olarak değerlendirilen Head, maçtan sonra şunları söyledi: “Şu anda vuruş şeklimden çok memnunum. Sadece biraz ağrım var ama (bir sonraki maçtan önce) iyi olmalıyım.”

Bu seride ortalama 81.80 ile 409 koşuyla son derece formda olan 30 yaşındaki oyuncu, beşinci günde 17'lik kısa vuruşlarında kaleler arasında koşmada gözle görülür bir şekilde zorlandı.

Zaman zaman kasıklarını tuttuğu görüldü ve bu da yorumcular arasında endişelere yol açtı.

Eski tempo oyuncusu Brett Lee, Head'in sınırlı hareketine dikkat çekerek görselleri “endişe verici işaretler” olarak nitelendirirken, Hintli büyük Ravi Shastri de Head'in vuruş dizilişindeki büyük rolü göz önüne alındığında potansiyel yaralanmayı Avustralya için bir “vücut darbesi” olarak tanımlayarak endişelerini dile getirdi.

Head'in Hindistan'ın ikinci vuruşunda sahaya çıkmaması spekülasyonları artırdı.

Solak oyuncu bu serideki yaklaşımını daha da yansıtarak başarısını zorlu koşullara iyi uyum sağlamasına ve saha kenarında sakin kalmasına bağladı.

“Zorlu bir wicket. Viteslerin üzerinde çalışmak zorundaydım. Farklı planlarım vardı, bunların üstesinden gelebildiğim için mutluyum. (Steve) Smith ile iyi bir ortaklık,” dedi ve 241 turluk devasa tribünlerine katkıda bulunarak yüzyılları hakkında konuştu.

“Sadece koşulları iyi özetlemeye çalışıyorum. Bu seride iyi yaptığım şey, koşulları değerlendirmek oldu. Vurduğum tempodan memnunum. Oldukça rahat bir iletişim.

“Ritmine geri döndüğünü hissettim ve uzun bir süre orada olacağını bilerek bana tam bir özgürlük ve güven veriyor. Önümdeki durumu oynuyormuşum gibi hissediyorum” diye ekledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular