“Takdir etmezdim…”: Hardik Pandya’nın GT’nin PBKS’ye Karşı Son Galibiyetinin Ardından Takım Arkadaşlarına Verdiği Sert Mesaj

oKMaDeM

New member
Gujarat Titans kaptanı Hardik Pandya Perşembe günü vurucularını yaklaşan Hindistan Premier Ligi maçlarında orta sahalarda biraz daha maceracı olmaya çağırdı. Savunan şampiyonlar GT, Mohit Sharma’nın (2-/18) IPL’ye mükemmel dönüşü ve açılış Shubman Gill’in 49 top 67’sinin ardından Punjab Kings’e karşı altı kalelik bir zafer kaydetti. Ancak, oyun sonunda GT’nin bir kovalamacayı tamamlamasıyla oldukça yaklaştı. Yedek topla 154’lük bir vuruş yaptı, bu Hardik’in takdir etmediği bir şeydi.

“Dürüst olmak gerekirse, oyunun içinde bulunduğumuz duruma bu kadar yaklaşmasını takdir etmezdim. Bu maçtan kesinlikle öğreneceğimiz çok şey vardı. Sporun güzelliği bu, bitene kadar asla bitmez.” Hardik, maç sonrası sunumda şunları söyledi.

“Öyleyse çizim tahtasına geri döneceğiz. Orta devrelerde birkaç risk daha alabileceğimizi düşünüyorum. Orta devrelerde risk almalı ve şutlar oynamalıyız, oyunun bu kadar derine gitmediğinden emin olmalıyız.

“Kapak iyiydi ama zeminin ve küçük kapı sertliği nedeniyle top kuruyordu. Yeni top oynarken kemerliydi.” Orta tempolu Mohit’ten topla yaptığı güzel geziden çok etkilendi.

2020’den beri ligdeki ilk maçında oynayan Mohit, sondan bir önceki over’da olağanüstüydü ve altı tur kadar az sayı verdi.

“Mohit ve Alzarri (Joseph) geldiklerinde şaşırmadım. Müthiş bowling oynadılar. Ve Mohit’e teşekkür ederim. Gelip file atıcı olarak bize katılması ve sonra zamanının geleceğini bilerek şansını beklemesi ve bugün de geldi. Mohit için çok çalıştı, sabır gösterdi ve zamanı geldi” dedi.

Sonuca geri dönen kaptan, “Bu kadar yakından almak, yutması zor bir hap olacak. Oyunu sonuna kadar götürmenin büyük bir hayranı değilim” dedi. PBKS kaptanı Shikhar Dhawan, başka bir kötü gösterinin ardından takımın vurucularıyla ilgili hayal kırıklığını bir kez daha dile getirdi.

“Tahtaya çok fazla koşu koymadık. İleriye dönük olarak bu şeyi düzeltmemiz gerekiyor. Nokta toplarının sayısını görürseniz, bir takım 56 top oynarsa, oyunu kaybedersiniz.

Dhawan, “Erken küçük kapıları kaybetmek sizi geri adım atıyor ve bunun üzerinde çalışmamız gerekiyor,” dedi.

Maçın oyuncusu Mohit, “Bu mekanda iyi vakit geçirdim. Varyasyonlarıma bağlı kalmayı düşündüm, devre arasında Hardik ile sohbet ettim, neyse ki işe yaradı.

“Sıkı çalışmalı, yüzde 100’ünüzü vermelisiniz. Duruma göre bowling oynamanız ve temellere bağlı kalmanız gerekiyor. Bana 10 over’den sonra bowling oynamak için bir rol verildi. Takımdaki herkesin rolünü tanımlayan koça teşekkür ederim. dedi Mohit.

Bu yazıda bahsedilen konular