“Sunil Gavaskar, Virender Sehwag Dışında Hindistan İçin En Büyük Açılış”: “BCCI ile Bitirdiğini” Söyleyen Yıldızda Ravichandran Ashwin

oKMaDeM

New member
Cheteshwar Pujara, Cuma günü Delhi’de başlayan Border-Gavaskar Trophy’nin Avustralya’ya karşı ikinci maçında Hindistan Takımı harekete geçtiğinde 100. Testini oynayacak. Kıdemli Hindistan vurucusu için bu çok önemli bir fırsat. Kıdemli Hindistan iplikçisi Ravichandran Ashwin, bir kriket web sitesindeki bir sütunda Pujara’nın oyununu anlatırken, eski Hindistan açıcısı Murali Vijay’e zengin övgüler yağdırdı. Kıdemli açıcı, 61 Test (3982 koşu), 17 ODI (339 koşu), dokuz T20I (169 koşu) oynadıktan sonra kısa süre önce emekli oldu.

Ashwin, Vijay’in kendisine göre Sunil Gavaskar ve Virender Sehwag dışındaki en büyük Hintli açıcı olduğunu söyledi.

“Onu (Pujara) tanıdığım bunca yıl boyunca, oyununun sadece kişiliğinin bir uzantısı olduğunu öğrendim. Ve kişiliği inatçı. Onunla bir tartışmayı kazanamazsın. Asla bir noktayı kabul etmez. Ben Ashwin, Cricinfo için bir köşe yazısında onun inatçı tarafını görmekten zevk alıyor, bu yüzden etraftakiler “Ash, kazanamayacağını biliyorsun,” derken ben onu tartışmalara yönlendirmeye çalışıyorum.

“M Vijay, bana göre Sunil Gavaskar ve Virender Sehwag dışında Hindistan için en büyük açılış oyuncusu ve Puji yeterince kutlanmadıkları için oldukça benzerler. Aynı zamanda en komik tartışmalardan bazılarına da sahiplerdi. test kriketindeki en zor iş – yurt dışına her gittiğimizde yapma eğiliminde olduğumuz gibi, test koşullarında yeni topu oynamak – bu nedenle, bu tür bir ortaklıktan birkaç eksantrikliğin ortaya çıkması parkur için eşittir.

38 yaşındaki Vijay, emekliliğini açıklamadan günler önce, yaşın Hint kriketinde fırsatlar elde etmede bir engel haline geldiğini söylemişti.

Sportstar’da haftalık bir program olan WV ile çarşamba günleri WV Raman’a konuşan Vijay, “BCCI ile neredeyse işim bitti (gülümsüyor) ve yurt dışında yolumu bulmak istiyorum. Biraz rekabetçi kriket oynayın,” dedi.

“Hindistan’da 30’dan sonra tabu (gülümsüyor). Bizi sokakta yürüyen 80’ler olarak görüyorlar. Herhangi bir tartışmaya girmek istemiyorum. Medyanın da farklı bir şekilde ele alması gerekiyor. Zirveye ulaştığınızı hissediyorum. 30’larındasın. Şu anda burada otururken, şu anki gibi vurabiliyorum. Ama ne yazık ki ya da neyse ki, fırsatlar daha az ve fırsatlarımı dışarıda aramam gerekiyor.”

Günün Öne Çıkan Videosu

Sentetik Çimler Kerala Sporcuları İçin ‘Geleceğin Oyun Alanları’ Oluyor

Bu yazıda bahsedilen konular