“Son Anlarımda…”: Sunil Gavaskar, MS Dhoni’den Duygusal Dilek Tuttu. Kol saati

oKMaDeM

New member
Sunil Gavaskar, MS Dhoni’ye ne kadar düşkün olduğunu ifade ederken çok duygulandı.© heyecan

MS Dhoni’nin Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) bir oyuncu olarak geçen sezonu ne olabilir ki, tüm Hint kriket yelpazesi, Chennai Super Kings kaptanını bir daha T20 liginde oynamama ihtimali konusunda duygusallaşıyor. Milyonlarca taraftar kalp atışlarının temposunun arttığını görünce, Dhoni’nin Kalküta Knight Riders’a karşı oynanan maçtan sonra Chepauk kalabalığına bir şeref turu attığını görünce Sunil Gavaskar ona koştu ve gömleğinden bir imza aldı. Şimdi, orijinal Küçük Efendi, büyük MSD’yi içeren duygusal bir dilek tuttu.

Gavaskar, Star Sports tarafından paylaşılan bir Haberda neden Dhoni’den imza almaya karar verdiğini açıkladı. 1983 Dünya Kupası galibi, MS Dhoni’nin de dahil olduğu ‘son anları’ için bir dileğini de açıkladı.

“MS Dhoni’nin şeref turunu öğrendiğimde özel bir anı yaratmaya karar verdim. Bu yüzden imzasını almak için MSD’ye koştum. Bu onun Chepauk’taki evindeki son maçıydı. Tabii ki oynama şansı olacak. Gavaskar, Haberda, “CSK playofflara kalırsa burada. Ama ben o anı özel kılmaya karar verdim. Kamera biriminden birinin keçeli kalemi olduğu için şanslıydım. Bu yüzden o kişiye de teşekkür ediyorum” dedi.

Efsane #sunilgavaskar Thala Dhoni’nin imzasının neden
♾
değerli olacağını açıklıyor.

Küçük Efendi iki tanesini hatırlıyor #TakımHindistan‘in en ikonik anları ft. @msdhoni & @therealkapildiv sonsuza dek besleyeceğini!
Şurada daha samimi içeriklere bağlanın: #IPLonStar. #Beraber daha iyi pic.twitter.com/QM2ozYZTJO

– Yıldız Sporları (@StarSportsIndia) 16 Mayıs 2023
“Bu yüzden Mahi’ye gittim ve giydiğim gömleğe bir imza vermesini istedim. Bunu kabul etmesi çok hoştu. Benim için çok duygusal bir andı çünkü bu adam Indian Cricket’e çok büyük katkılarda bulundu. ,” diye açıkladı duygusal bir Gavaskar.

“Son anlarda” dileğinden bahseden Gavskar, görmek istediği son iki şeyin Kapil Dev’in 1983 Dünya Kupası’nı kaldırması ve MS Dhoni’nin 2011’de Sri Lanka’ya karşı kupa kazanan altılıyı vurduktan sonra sopasını sallaması olduğunu söyledi.

“Kapil Dev 1983 WC Kupasını kaldırıyor ve MS Dhoni 2011 WC finalinde altı galibiyet elde ederek ölmeden önce görmek istediğim iki kriket anı,” dedi.

Bu yazıda bahsedilen konular