“Söylemekte tereddüt etmeyin …”: Sanjiv Goenka'nın form dışı Rishabh pantolonundaki büyük sözleri

oKMaDeM

New member

Rishabh Pant için Lucknow Super Giants ile IPL 2025 sezonuna ideal bir başlangıç olmadı. Hint kriket takımı küçük kapı bekçi hamuru yarasa ile hayal kırıklığına uğradı ve liderliği altında LSG, yarışmada 3 maçından 2'sini kaybetti. Pant'ın formu, hem hayranlardan hem de uzmanlardan çok sayıda eleştiriye yol açtı. Yakın zamanda yapılan bir etkileşimde Goenka'ya Pant'ın liderlik yetenekleri soruldu ve kaptanına tam bir inancını ve ekibinin etrafında planlandığını söylemekte hızlıydı.

“Onun (Rishabh) Sting'in tutulmadığını bildiğimiz anda, ekibi etrafında planladık. Bunu daha önce söyledim ve tekrar söylemekten çekinmiyorum: İnanıyorum ki büyük bir lider olduğuna inanıyorum. En iyi liderliği henüz gelmedi. 28, bu sayı arıyor.”

Goenka bu yüzden LSG'nin bu sezon 'farklı' olduğunu ve güçlü bir kazanma arzusuna sahip olduğunu söyledi.

Goenka, “Eh, LSG farklı. Çok güçlü niyetli bir lider etrafında inşa edildi. Takımdaki her oyuncunun niyeti var, kazanmak için şiddetli bir arzu var ve güçlü bir şekilde motive edildi.”

Lucknow süper devleri Cuma günü IPL 2025 karşılaşmalarında Mumbai Kızılderililerini ele geçiriyor.

Kaptan Rishabh Pant'ın yarasa ile kasvetli koşusu, franchise'ı Nicholas Pooran'a büyük ölçüde bağımlı hale getirdi. Şu anda üç gezide 189 koşu ile koşu alıcıları grafiğine liderlik eden West Indies hamuru, kampanyaya açılışta sağlam bir 75 ile başladı ve 70 ve 44 ile takip etti.

LSG'nin bowling cephesinde, Shardul Thakur'un Sunrisers Hyderabad'a karşı dört küçük kapı taşımasını engelleyen diğerleri bir iz bırakamadı.

Ancak raporlar, LSG bowling birimi için iyi haberler var, çünkü raporlar henüz LSG'ye çıkmayan Fast Bowler Akashdeep'in Cuma günü MI'ya karşı oyun için mevcut olduğunu gösteriyor.

Avustralya'daki Border-Gavaskar kupası sırasında sırt yaralanması alan Akash, Aralık 2024'ten beri faaliyetsiz. En son 2024 IPL'de T20S'de oynadı ve Kraliyet Meydancileri Bengaluru'yu Çar.

(PTI girişleri ile)

Bu makalede belirtilen konular