Senior India Star, Rohit Sharma'nın Test Kaptanının Değiştirilmesi olarak Himel'e Report: Rapor

oKMaDeM

New member

Hindistan Premier Ligi (IPL) belirleyici aşamasına yaklaştıkça, Uluslararası Kriket Resumpton'u hakkında görüşmeler başladı ve Hindistan'daki Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) Haziran ayında İngiltere turu için liderlik seçeneklerini düşünüyor. Rohit Sharma, Hindistan'ın test kaptanı olarak kalma arzusunu ifade ederken, bir rapor yönetim tarafından rolü üzerinde hiçbir garanti verilmediğini açıkladı. Aslında, birçoğu 5 maçlık test serisini geçiş dönemine en uzun formatta başlama fırsatı olarak görüyor.

Rohit'in emekliliği düşündüğü söylentilerinin ayakta olduğu kederli bir tura rağmen, kaptan herhangi bir değişikliği duyurmaya karar verdi. Birçoğu İngiltere'ye karşı test serisinin Rawit'in son olabileceğini düşünüyor. Ancak, 38 yaşındaki planlarını henüz bitirmemiş gibi görünüyor.

Times of India'daki rapora göre, BCCI Shubman Gill'e, onu T20IS ve ODI'larda milletvekili haline getirmiş olan İngiltere'deki yardımcısı İngiltere'deki rolünü verebilir. Bununla birlikte, kıdemli bir Hintli kriket oyuncusu kısa vadede kaptanlık rolünü üstlenme arzusunu dile getirdi, ancak yönetim kurulu, seçiciler ve antrenörler uzun vadeli bir çözümü keşfediyorlar.

Makale, baş antrenör Gambhir'in bile soruna uzun vadeli bir çözüm isteyeceğini iddia ediyor. Durma boşluğu seçenekleri onu ilgilendirmez.

“Yeni bir WTC döngüsü başlıyor. Ekibin söz konusu olduğunda gelecek ve sürekliliğin akılda tutulması gerekiyor. Antrenör Gambhir bile uzun bir süre için çalışması muhtemel bir dizi oyuncu olacak. İki test serisi takım ve İngiltere serisi için ideal değildi,” dedi.

Ancak Gill ile, yarasa ile tutarsızlığı sorunu devam ediyor. Hint test ekibinde Cheteshwar Pujara tarafından boşaltılan 3 numaralı yer aldığını düşündüm, yarasa ile istismarları ikna etmekten çok uzaktı.

Gill'in kariyerinde gol attığı 1893 test çalışmalarından sadece 649'u evden uzaklaştı. Bu nedenle İngiltere turunun, sadece kendi vuruş açısından değil, aynı zamanda bir liderlik adayı perspektifinden, Hindistan hamuru için oldukça zor olması bekleniyor.

Bu makalede belirtilen konular