oKMaDeM
New member
Sachin Tendulkar birçok kişiye ilham kaynağı oluyor. Sahadaki başarıları onu şimdiye kadarki en beğenilen kriketçilerden biri yaptı. Tendulkar, dünya kriketinde uluslararası yüzyılların çoğunun rekoruna sahiptir. aynı zamanda dünya çapında popüler bir figür. Hayranları arasında aktör ve kriket tutkunu Saiyami Kher de var. Kriket temalı Ghoomer filminde rol alan oyuncu, yakın zamanda filminin tanıtımını yaparken kriket harikasıyla tanıştı. “Çocukken, asla gerçekleşemeyeceğini düşündüğünüz tek hayaliniz neydi? Benim hayalim, bir gün kahramanım, ilham kaynağım, öğretmenim @sachin_rt ile tanışacaktım. Bu oyunu sevdim ve onu oynarken izleyerek öğrendim. ,” Kher X’te bir gönderi paylaştı.
Video gönderisinde Tendulkar’ın, Kher’e sol eliyle bowling oynamasını söylediği görülüyor; filmde karakteri de bunu yapıyor.
‘Usta Blaster’, uzun kriket yolculuğunda Glenn McGrath, Brett Lee, Akhtar ve daha pek çok harika bowling oyuncusuyla karşılaştı. Hindistan efsanesi hala harika vuruşlar kaydetmeye devam etti.
“Sachin’i tüm zamanların en iyisi olarak adlandırmamın nedeni, onun önce Warne, McGrath, Wasim Akram, Batı Hint Adaları ve Güney Afrika tempo bataryalarıyla karşılaşmak zorunda kalmasıydı. Daha sonra 10 yıl sonra Brett Lee, ben ve Dale gibi en hızlı bowling oyuncularıyla karşılaşmak zorunda kaldı. Akhtar, RevSportz’a şöyle konuştu: “Steyn ve diğer adamlar. Bu adamın deli olduğunu düşündüm, bu normal değil, olağanüstüden başka bir şey değil.”
Bu makalede bahsedilen konular
Video gönderisinde Tendulkar’ın, Kher’e sol eliyle bowling oynamasını söylediği görülüyor; filmde karakteri de bunu yapıyor.
Sachin Tendulkar tartışmasız centilmenler oyununu oynayan en iyi vuruculardan biri. İlk çıkışını 1989’da yapan eski Hindistanlı oyuncu, çok sayıda rekora imza attı ve kriket tarihinde yeni bir sayfa açtı. 24 yıllık uluslararası bir kariyere sahip olan Sachin, hala ODI’lerde ve Testlerde en yüksek puanı alan isim. Son zamanlarda eski Pakistan tempocusu Shoaib Akhtar, dünyanın her yerinden çeşitli bowling oyuncularıyla karşılaştığında efsanevi vurucunun “olağanüstü” bir yeteneğe sahip olduğunu belirterek Sachin’e övgüler yağdırdı.Çocukken asla gerçekleşemeyeceğini düşünmediğiniz tek hayaliniz neydi? Benimki bir gün buluşacaktım @sachin_rt kahramanım, ilham kaynağım, öğretmenim. Bu oyunu onu oynarken izleyerek sevdim ve öğrendim. pic.twitter.com/HKEe22anF3
— Saiyami Kher (@SaiyamiKher) 22 Ağustos 2023
‘Usta Blaster’, uzun kriket yolculuğunda Glenn McGrath, Brett Lee, Akhtar ve daha pek çok harika bowling oyuncusuyla karşılaştı. Hindistan efsanesi hala harika vuruşlar kaydetmeye devam etti.
“Sachin’i tüm zamanların en iyisi olarak adlandırmamın nedeni, onun önce Warne, McGrath, Wasim Akram, Batı Hint Adaları ve Güney Afrika tempo bataryalarıyla karşılaşmak zorunda kalmasıydı. Daha sonra 10 yıl sonra Brett Lee, ben ve Dale gibi en hızlı bowling oyuncularıyla karşılaşmak zorunda kaldı. Akhtar, RevSportz’a şöyle konuştu: “Steyn ve diğer adamlar. Bu adamın deli olduğunu düşündüm, bu normal değil, olağanüstüden başka bir şey değil.”
Bu makalede bahsedilen konular