‘Ruturaj’dan Özür Diledim’: Yashasvi Jaiswal, Gaikwad’ın Avustralya’ya Karşı İlk T20I Maçında Tuhaf Bir Şekilde Görevden Alınmasını Açıkladı

oKMaDeM

New member
Hindistan Takımı, Pazar günü Thiruvananthapuram’da düzenlenen beş maçlık serinin ikinci T20I’sinde Avustralya’yı 44 koşuyla mağlup etti. Hindistan’ın zaferinin ana mimarları, sırasıyla 53 ve 58 koşu yapan ve Hindistan’ı toplam 235/4’lük muazzam bir sayıya çıkaran açılış vurucuları Yashasvi Jaiswal ve Ruturaj’dı. Daha sonra, ev sahibi takım Avustralya’yı 191/9’da Ravi Bishnoi ve Prasidh Krishna’nın üçer kaleyi almasıyla kısıtladı. Yarım yüzyılı sadece 24 topla tamamlayan Jaiswal için unutulmaz bir maçtı.

Maçtan sonra Jaiswal, Perşembe günü Gaikwad’ın ilk T20I’de elmas ördeğini teslim ettiği trajik karışıklıktan bahsetti. İlk maçta Jaiswal ve Gaikwad double yapmaya çalışırken bir karmaşaya yakalandılar. Bunun sonucunda Gaikwad top bile oynamadan ayrılmak zorunda kaldı.

Jaiswal, hatasını kabul ettiğini ve Gaikwad’dan özür dilediğini açıkladı. Ayrıca ortak açılışı yapan kişiyi “alçakgönüllü” ve “ilgili” olduğu için övdü.

Maç sonrası bir sunumda Jaiswal, “Son maçta benim hatamdı ve Ruturaj’dan özür diledim. Kabul edilmesi benim hatamdı. Rutu bhai çok mütevazı ve çok şefkatli” dedi.

Bu galibiyetle ilgili şunları söyledi: “Benim için gerçekten çok özeldi. Tüm şutlarımı oynamaya çalışıyordum. Korkusuz olmaya çalışıyordum. Kararlarımdan emindim. Surya bhai ve VVS efendim bana gitmem söylendi ve Benden kendimi ifade etmem istendi. Benim için neyi geliştirebileceğimi düşünüyorum ve başka hiçbir şey düşünmüyorum.”

Maçtan bahsederken, açılış oyuncusu Jaiswal, Hindistan’ın genç tugayının hücumuna 25 top üzerinden 53 topla liderlik ederek, Ishan (32 top üzerinden 52 top) ve Gaikwad (43 top üzerinden 58) eşliğinde Hindistan’ı dört top üzerinden 235’e devasa bir sayıya taşıdı.

Bacak döndüren Ravi Bishnoi (3/32) daha sonra Avustralya’nın en üst sırasını iki hızlı vuruşla boğdu ve Tim David (22 topta 37 top) ve Marcus Stoinis’in (45 topta) agresif vuruşlarına rağmen konuk takım sonunda dokuzda 191 sayıyla sınırlı kaldı. 25 top).

Pacer Prasidh Krishna, 16 koşu boyunca beş kaleyi kaybeden Avustralya’nın düşüşünü vurgulamak için üç kaleyi aldı.

Her iki takım da Guwahati’deki beş maçlık serinin üçüncü T20I maçı için Salı günü tekrar karşılaşacak.

(PTI Girişli)

Bu makalede bahsedilen konular