Royal Challengers Bangalore, Sania Mirza’yı WPL 2023 Öncesinde Kadın Takımına Mentor Olarak Atadı

oKMaDeM

New member
Sania Mirza, WPL 2023 öncesinde RCB akıl hocası olmak istiyor© heyecan

Royal Challengers Bangalore (RCB), tenis efsanesi Sania Mirza’yı WPL 2023 için takımın akıl hocası olarak atadı. Altı Grand Slam ve 43 WTA Şampiyonluğu kazanan Mirza, turnuvanın açılış sezonu öncesinde tarafla çalışacak ve buna göre seriye göre, “oyuncuların bir takım ortamında kolayca ilişki kurabilecekleri ve yanıt verebilecekleri biri”. RCB, Smriti Mandhana, Ellyse Perry ve Richa Ghosh gibilerini satın alabildikleri için WPL Müzayedesinde harika bir çıkış yaptı. Rekor miktarda 3,4 crore Rs için giden Mandhana için son derece özel bir andı.

Sania Mirza’nın akıl hocası olarak atanması hakkında, Royal Challengers Bangalore Başkanı ve Başkan Yardımcısı Rajesh V Menon, “RCB kadın takımının akıl hocası olarak Sania Mirza’yı ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. O, kendisi için mükemmel bir rol model. başarı, oyunculuk kariyerindeki birçok zorluğa rağmen onun katıksız sıkı çalışmasından, tutkusundan ve kararlılığından kaynaklanıyor. Sania, genç neslimizin örnek aldığı biri ve kendisi de son derece rekabetçi bir oyuncu olduğu için takımımızı motive edip cesaretlendirebiliyor. Sporun en üst seviyesindeki çeşitli durumlarda zorlukların üstesinden nasıl gelineceği ve baskının nasıl üstesinden gelineceği. Onun duruşu ve ciddiyetinin yanı sıra tavrı, takımı cesur bir kişiliğe dönüştürmek için çok ihtiyaç duyulan gösterişi ilham verecek ve getirecek.”

Padma Bhushan, Arjuna Ödülü ve Binbaşı Dhyan Chand Khel Ratna ile onurlandırılan Sania Mirza, RCB kadın takımı akıl hocası olarak yeni görevi hakkında şunları söyledi: “RCB kadın takımına akıl hocası olarak katılmak benim için bir zevk. Kadın kriket, Kadınlar Premier Ligi ile tektonik bir değişim gördü ve bu devrim niteliğindeki sahanın bir parçası olmayı gerçekten dört gözle bekliyorum. Futbol kariyerime bu şekilde yaklaştığım için RCB ve marka felsefesi benim vizyonum ve bakış açımla mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Emekliliğimden sonra spora katkıda bulunmayı da böyle görüyorum.RCB, yıllar boyunca IPL’de popüler bir takım ve çok takip edilen bir takım oldu. sporu ülkede yeni zirvelere taşıyor, kadın kriket oyuncularına yeni kapılar açıyor ve sporun genç kızlar ve kız çocuklu genç ebeveynler için ilk kariyer tercihi olmasına yardımcı oluyor.”

Günün Öne Çıkan Videosu

BAE, Kriket Sahası Olarak Melbourne’u Alabilir: Tom Moody

Bu yazıda bahsedilen konular