Prithvi Shaw, R Ashwin’in Hintli oyuncularla ilgili “Arkadaş Değil, Meslektaşları” duygularını yansıtıyor

oKMaDeM

New member
Kıdemli Hintli kriket oyuncusu Ravichandran Ashwin, milli takımdaki oyuncuların arkadaştan çok ‘meslektaş’ olduklarını açıklayarak taraftarların üzerine bomba gibi düştü. Hintli kriket severler Ashwin’in duygularının üstesinden gelmeye çalışırken, genç açılış vurucusu Prithvi Shaw çok yönlü oyuncunun duygularını tekrarlayarak oyuncuların birbirlerine pek açılmadıklarını öne sürdü. Milli takım seçimi söz konusu olduğunda formatlar arasında gözden düşen Shaw, oyuncuların herkesle konuşsa da hayatlarında olup bitenler hakkında birbirlerine pek açılmadıklarını açıkladı.

Cricbuzz ile yapılan bir röportajda Shaw’a, kariyerindeki zor noktalar hakkında takımda hangi oyuncuya açıldığı soruldu. Delhi Capitals yıldızı, hiç kimseye açılmadığını açıkladı.

“Herkes birbiriyle konuşuyor. Ama açılmak… zor. En azından, hiç kimseye açılmadım. Evet, hepsi mazaak-masti (eğlence ve oyunlar) olur. Ancak kişisel alan eskiden kişiseldi” dedi.

Shaw, düşüncelerini paylaşmak için ulaştığı kişi sorulduğunda, başvuracağı kişiler olarak babasını ve koçunu seçti.

“Babamla konuşmaya devam ediyorum. Konu kriketse, koçum Prashant Shetty’ye ulaşıyorum. Size söylüyorum, bugünlerde düşüncelerimi insanlarla paylaşmayı bıraktım. Hepsini içimde tutuyorum” dedi.

İnsanlar hayatına izinsiz girdiği için insanlara açılmayı bırakıp bırakmadığı sorulduğunda, 23 yaşındaki insanlara eskiden kolayca açılırdı, ama artık değil.

“Açıkça söylüyorum. Eskiden biri benimle güzel konuşunca hemen açardım. Daha sonra birinin aynı şeyleri arkamdan söylediğini öğrenirdim. Bir kere değil defalarca oldu bu. artık benim için farketmez. kendi kendime anladım ki bu dünya farklı işliyor.

“En iyi arkadaş kavramını bizim tarafımızdan yaratılmış gibi hissediyorum. ‘O benim en iyi arkadaşım’. ‘Arkadaş’ iyi ama ‘en iyi arkadaş’ diye bir şey yok. Benim de arkadaşlarım var, ben de arkadaşım. ama en iyi arkadaş her şeyini onunla paylaşmayacaksın ATM şifreni onlara vermeyeceksin değil mi En iyi arkadaş her şeyi paylaşandır derler.Bütün bunları paylaşamayız değil mi? , işaret etti.

Bu yazıda bahsedilen konular