Premier Lig'in Son Tarafı Southampton, Ivan Juric'i Teknik Direktör Olarak Atadı

oKMaDeM

New member
Southampton Cumartesi günü Hırvat Ivan Juric'i yeni teknik direktör olarak atadı.© Southampton FC

Premier Lig kulübü Southampton Cumartesi günü Ivan Juric'i 18 aylık sözleşmeyle yeni teknik direktör olarak atadı. Roma ve Torino'nun eski patronu, kovulan Russell Martin'in yerini alarak, Pazar günü Fulham'da oynanacak maç öncesinde güney sahil kulübü sıralamanın en altında ve güvenlikten dokuz puanla yer alıyor. Martin, geçen hafta evinde Tottenham'a 5-0'lık utanç verici bir yenilginin ardından görevden alındı.

Saints, Juric'in “takımlarının kendi ağırlıklarının üzerinde vuruş yapmasına yardım etme” konusunda üne sahip olduğunu söyledi.

49 yaşındaki oyuncu, “Çok memnunum” dedi. “Bunun gerçekten büyük bir zorluk olduğunu düşünüyorum ama çok iyimserim çünkü daha iyisini yapabilecek bir takım gördüm.

“Taraftarlarla hemen bağlantı kurmak önemli. Agresif bir takım istiyorum ve Southampton taraftarlarının da bundan hoşlanacağını düşünüyorum.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu makalede bahsedilen konular