“Onu Acele Ederseniz …”: Ravi Shastri, Jasprit Bumrah ile İlgili Sert Uyarıda Bulundu

oKMaDeM

New member
Jasprit Bumrah’ın fotoğrafı© BCCI

Eski Hint kriket takımı baş antrenörü Ravi Shastri, seçicileri, sakatlığı hâlâ iyileşmekte olan yıldız tempolu bowling oyuncusu Jasprit Bumrah’ın geri dönüşünü aceleye getirmemeleri konusunda uyardı. Bumrah, Eylül 2022’den beri tek bir maç bile oynamadı ve geri dönmesi için biraz umut olsa da T20 Dünya Kupası, Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023 ve Dünya Test Şampiyonası (WTC) Finalini kaçırdı. Shastri yakın tarihli bir etkileşimde, bu yılın sonlarında ODI Dünya Kupası’na dönüşünün aceleye getirilmesinin takım ve hızlı atıcı için kötü bir haber olabileceğini söyledi.

“O (Bumrah) çok önemli bir kriket oyuncusu. Ama onu Dünya Kupası için aceleye getirirseniz, tıpkı Shaheen Afridi gibi, dört ay sonra onu kaybedebilirsiniz. Yani ince bir çizgi var ve üzerinde düşünülmesi gerekiyor.” Shastri, The Week’e bir röportajda söyledi.

Shastri ayrıca Hardik Pandya’nın Test kriketine geri döndüğünü görmediğini söyledi ve çok yönlü oyuncunun ODI Dünya Kupası’ndan sonra Hindistan beyaz top kaptanı olma ihtimalinin olduğunu ekledi.

“Açık konuşalım. Vücudu (Hardik) Test kriketiyle baş edemiyor. Dünya Kupası’ndan sonra beyaz top kriketinde kaptanlığı devralması gerektiğini düşünüyorum. Rohit Dünya Kupası’nda Hindistan’a liderlik etmeli, burada hiç şüphe yok” dedi .

Eski Hindistan kaptanı, Ravichandran Ashwin’in Hint kriket takımı soyunma odası hakkındaki son yorumlarından da bahsetti.

“Benim için her zaman iş arkadaşlarıydı. Meslektaş olan arkadaşlarınız olacak. Yani… insanın kaç tane yakın arkadaşı vardır? Gidip kime sorsan 4-5 derler hayatında…! Shastri, “Hayatımda 5 yakın arkadaşımla mutluyum, bundan fazlasını istemiyorum” dedi..

Bu yazıda bahsedilen konular