Olimpiyat Madalyası Strivingler Saina Nehwal, Maha Kumbh'u Babamla Ziyaret Ediyor

oKMaDeM

New member
Badminton oyuncusu Saina Nehwal, Maha Kumbh Mela 2025'i ziyaret sırasında medyayla konuşuyor.© PTI

Hint badminton yıldızı ve Olimpiyat bronz madalyası Saina Nehwal Çarşamba günü Mahakumbh Nagar'a, devam eden Maha Kumbh sırasında Triveni Sangam'ın kutsal sularına dalmak için geldi. Maha Kumbh'a dünyanın en büyük manevi toplantısı olarak adlandırılan böyle büyük bir etkinliğin bir parçası olduğu için şanslı hissettiğini söyledi. Shuttler, akşamları babasıyla birlikte Triveni Sangam'ı ziyaret ettiğini ve gelecekte annesiyle geri dönme isteğini dile getirdiğini söyledi. Bu vesileyle düşüncelerini paylaşan Saina, “Bu kutsal etkinliğin bir parçası olmak özel bir deneyim. Uttar Pradesh hükümetini aramayı muhteşem bir festival organize ettiği için tebrik ediyorum. Umarım ve daha fazla insan burada ziyaret ediyor ve dünya çapında bilinir.” Bunun büyük bir kutlama olduğunu ve orada olduğu için “gerçekten şanslı” hissettiğini söyledi.

“Herkesin bir araya geldiğini, birliğimizi ve gücümüzü sergilediğini görmekten mutluluk duyuyorum. Bu festivalin ülkemizde gerçekleştiği gerçeğinden gurur duyuyorum.”

Saina, en iyi dileklerini ülkenin gençliğine kadar genişleterek, manevi olayların enerji ve pozitifliği teşvik etmede önemini vurguladı.

Hindistan'ın ilerlemesi için dua ederek, “Umarım ulusumuz büyümeye ve yeni başarı zirvelerine ulaşmaya devam eder.” Dedi. Maha Kumbh, kutsal banyolara ve çeşitli manevi ritüellere katılan Hindistan ve ötesinden milyonlarca adanmış çekti.

Saina, Olimpik boksör ve eski Rajya Sabha Milletvekili Mary Kom, eski kriket oyuncusu Suresh Raina ve ICC başkanı Jay Shah, spor faterlerinden diğerleri arasında 13 Ocak'ta başlayan ve 26 Şubat'a kadar devam edecek olan Maha Kumbh'a gitti.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular