Özmen: "Aydın’a 25 milyarlık yatırım yaptık"

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Özmen: "Aydın’a 25 milyarlık yatırım yaptık"
AK Parti hükümetlerinin Aydın’a yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi veren Özmen, şimdiye kadar yatırımlarda şehrin hak ettiği payı aldığını ifade etti. Aydın için yatırımlara da 2021 Merkezi Yönetim bütçesinden gereken payın ayrıldığını dile getiren Özmen, “Şehrimize 18 yılda büyük yatırımlar kazandırdık. Bunların başında DSİ ve Karayolları yatırımları geliyor. Çine Adnan Menderes Barajı 150 yıllık rüyaydı, şuan bölge çiftçisine büyük katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı. "YAPTIKLARIMIZLA YETİNMİYORUZ""Eğitim alanında da ciddi yatırımlar yapıldı" diyen Özmen, şunları kaydetti: "İlimizde 2002’de 364 derslik varken bugün derslik sayısı 10 katına çıktı. Öğretmen sayısı ise 8 binlerden 12 bin 720’ye çıktı. İktidar Aydın’a ne yaptı diyenlere söylüyorum. AK Parti iktidarı son 18 yılda Aydın’a 25 milyarlık yatırım yaptı. Bunların hepsinin ispatı ortada. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz. İlimiz için çok önemli projeleri de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Aydın-Denizli Otoyolu, Şehir Hastanesi, Millet Bahçeleri, Adalet Sarayı ilimizin başlıca yatırımları olacak. 2021 ve 2022 yıllarında yapmayı taahhüt ettiğimiz devlet yatırımlarını yerine getirmiş olmanın mutluluğu ile 2023 seçimlerinde Aydınlıların karşısına çıkacağız.”

ALINTIDIR