Karbulut
Member
Feyza Aktan tarafınca şiddete uğradığını söyleyen Özcan Deniz, “Lütfen beni konuşturmayın… Olay anı ile ilgili bilgi verme niçinim o gün benim günüm değilmiş ve ben kapıya dayanmışım sananlar ve okula onun değil de benim götürmem gerekiyormuş diye fikir yürütenler için. Gereğince saçma bir müddetç. yıllardır bu ülkeye vergisini veren, istihdam sağlayan, sanat yapmaya çalışan bir adamı düşünmeden doldurmaya çalışanlar var. Onlara daha fazla fırsat vermek istemiyorum.” dedi.
İLGİLİ HABER | FEYZA AKTAN’DAN ÖZCAN DENİZ’E TOKAT
“KADINLARIN BİRDEN FAZLA PARA KOPARMAK İÇİN BOŞANIYOR”
Özcan Deniz, nafaka ile ilgili söylemiş oldukleri tartışmalara niye oldu.
“Kadınların birçok para koparmak için boşanıyor” diyen Deniz, konuşmasının devamında şunları söylemiş oldu:
“Olan çocuklara oluyor. Zira bayanların birden fazla boşansa dahi ömür uzunluğu çalışmadan başı rahat geçinmenin yolunu açıyor. ‘Seni bitiririm’, ‘Çocuğunu tekrar goremezsin’ler havada uçuşuyor. Bayanların birçoğunu da (benim durumumda olduğu gibi) işsiz, güçsüz, uğraşsız, tek sıkıntısı çocuğu ve bu maddeyi kullanarak yaşamaya yol açıyor. Yani herkes kaybediyor. En hayli da çocuk. Bu ortada bunu da belirteyim de topa tutmasınlar beni. Benim derdim nafaka değil, velayet! Oğluma karşı düzgün bir anne olsun. Gelsin neyim var neyim yok canımla birlikte hepsini alsın. Lakin durum o denli değil”
İLGİLİ HABER | FEYZA AKTAN’DAN ÖZCAN DENİZ’E TOKAT
“KADINLARIN BİRDEN FAZLA PARA KOPARMAK İÇİN BOŞANIYOR”
Özcan Deniz, nafaka ile ilgili söylemiş oldukleri tartışmalara niye oldu.
“Kadınların birçok para koparmak için boşanıyor” diyen Deniz, konuşmasının devamında şunları söylemiş oldu:
“Olan çocuklara oluyor. Zira bayanların birden fazla boşansa dahi ömür uzunluğu çalışmadan başı rahat geçinmenin yolunu açıyor. ‘Seni bitiririm’, ‘Çocuğunu tekrar goremezsin’ler havada uçuşuyor. Bayanların birçoğunu da (benim durumumda olduğu gibi) işsiz, güçsüz, uğraşsız, tek sıkıntısı çocuğu ve bu maddeyi kullanarak yaşamaya yol açıyor. Yani herkes kaybediyor. En hayli da çocuk. Bu ortada bunu da belirteyim de topa tutmasınlar beni. Benim derdim nafaka değil, velayet! Oğluma karşı düzgün bir anne olsun. Gelsin neyim var neyim yok canımla birlikte hepsini alsın. Lakin durum o denli değil”